Кожен з нас бажає мати струнку фігуру, мати невичерпний потік енергії і сил. У тренажерних залах ви побачите багато різних тренажерів для кардіо: бігові доріжки, велотренажери. Не у всіх є час і можливість тренуватися в спортзалі. Відмінною альтернативою тренажерного залу стане компактний, домашній тренажер міні-степпер.

При частих тренуваннях на степпері у вас буде можливість створити струнке і красиве тіло. Тренажер степпер забезпечує корисне навантаження на скелетно-м'язовий апарат. Більш того, степ тренажер ефективно застосовується в реабілітаційних маніпуляціях для відновлення після травм ніг і хребта.

 

 

Тренування на тренажері міні-степпере допомагають:

  • Прибрати зайву вагу;
  • Зміцнити м'язи ніг і сідниць;
  • Опрацювати прес і спину;
  • Коригувати фігуру;
  • Зміцненню імунітету;
  • Розвинути дихальну систему;
  • Зміцнити серцеві м'язи, судини;
  • Розвитку координації.

 

 

Зараз ми вам напишемо кілька корисних порад як краще і ефективніше займатися на міні-степпере:

  1. Ваш результат чітко обумовлений регулярністю тренувань, а також їх проведенням: рекомендуємо займатися тричі на тиждень. Але пам'ятайте про важливість не дозволити перевантажень, так, як на перших парах тренування не повинні бути високоінтенсивними. Інакше можна травмуватися або перенапружити м'язи.
  2. Визначте свій серцевий ритм, щоб правильно дозувати навантаження. Пульс і його частоту необхідно тримати під контролем. Для визначення порогу потрібно відняти свій вік від 200 ударів. Якщо ви під час заняття помічаєте підвищення допустимих для вас значень - зробіть перерву на відпочинок і відновите дихання. Якщо у вас виникли труднощі з диханням, це означає, що організм перевантажений. Рекомендується проконсультуватися у лікаря перед тим як почнете тренування на степпере.
  3. Тренуйтеся систематично, інакше вам не досягти максимального ефекту від тренувань.
  4. Вправи потрібно виконувати в середньому ритмі без перенапруги.

 

Види вправ для новачків і досвідчених спортсменів:

  • Стандартний. Тримайте тіло прямо, потім крокуйте начебто піднімаєтеся по сходах. Регулюйте інтенсивність за допомогою зміни сили тиску стопи на педалі.
  • Половина стопи. Тримайте спину прямо, крокуйте дрібними і швидкими кроками, спираючись на шкарпетки.
  • Важкий. Нахиляйте корпус вперед, упирайтеся на всю стопу. Натискайте повільно на педаль, і ви будете почувати, як витрачаєте більше зусиль і збільшується інтенсивність.

Проводьте перші тренування на степпере не більше ніж 10 хвилин, потім поступово збільшуйте час до 30 хвилин. Тренуйтеся тричі на тиждень, і ви в найкоротші терміни помітите результат!

Степпер для будинку стане вашим помічників на шляху до здорового тіла, незалежно від того де ви тренуєтеся. Він допоможе вам поступово наблизитися до бажаного результату - стрункому і тілу - а це є найкращою мотивацією для тренувань.