Виглядати привабливо і доглянуто однаково важливо як для жінок, так і для чоловіків. На жаль, часто у нас банально не вистачає часу і бажання за собою доглядати: вчасно підстригти відросла чубок або стрижку, видалити небажану рослинність в носі і вухах. Окрема історія - запущена борода у чоловіків, яка зовсім втратила форму. Звичайно, можна піти в салон або ж в барбершоп, де вам зроблять красиву форму бороди, але сума за надані послуги виявиться чималою, але ж відвідувати салон потрібно регулярно. На щастя, є універсальне рішення, яке підійде чоловікам і порадує своєю доступною ціною!

 

Доглянутий вигляд без зайвих зусиль!

Тример Micro Touch допоможе вам кожен день виглядати чудово і бути готовим до будь-якої події. Тример для чоловіків портативний і ефективний, і в складеному вигляді займає зовсім мало місця в сумці або рюкзаку. Ви зможете його взяти з собою в подорож або у відрядження. Якісний матеріал з нержавіючої сталі і хорошого пластика гарантує, що корисний прилад надійно прослужить вам довгі роки. Тример Micro Touch Switchbladе набагато краще звичайної бритви або ножиць, - він набагато маневрений. Він акуратно і дбайливо видаляє небажану рослинність у вухах, носі, грудей, потилиці, спині та інших частинах тіла. Ви зможете використовувати тріммер навіть в тьмяному освітленні, оскільки він оснащений інноваційним світлодіодним ліхтариком і довго тримає заряд.

 

 

Комплектація і види насадок

Тример для чоловіків Micro Touch можна використовувати як самостійно вдома, так і в високопрофесійної перукарні або салоні. Тример Micro Touch Switchblade комфортно лежить в руці і виготовлений в суцільнометалевому корпусі, що препятсвует його зісковзуванню. Для роботи триммера вам вистачить двох звичайних пальчикових батарейок ААА. Тример для бороди включає дві мікронасадкі для різної довжини: 2 мм, 4 мм або 6 мм. Тепер ви легко зможете змоделювати бажану форму бороди, саме під ваш тип особи. У комплект також входять пензлик для розчищення від волосся, насадка-тріммер середнього розміру, а також насадка-гребінець для підстригання і модної стрижки волосся.

 

 

Чудовий подарунок для кожного

Якщо для вас в подарунок важливо не тільки якість, але і практичність його використання, однозначно рекомендуємо придбати тріммер Micro Touch Switchblade. Тример для чоловіків повністю безпечний і зручний у використанні. Він впорається навіть з найжорсткішими і неслухняними волоссям і допоможе їх привести в доглянутий вигляд. За бажанням, можна користуватися засобами після гоління або ж вашим улюбленим одеколоном, який допоможе заспокоїти шкіру. За допомогою вбудованого ліхтарика триммер Micro Touch Switchblade працює майже ювелірно, і навіть в темряві ви зможете прекрасно побачити, яке волосся потрібно підстригти.

 

Тример Micro Touch поміняє ваше життя!

Досить купити один раз такий пристрій, і ви станете його постійним прихильником, без якого вже не зможете обходитися. Додатково при цьому ви економите істотну суму грошей на перукарню чи барбершоп. Завдяки відеоуроку в інтернеті, ви зможете зробити собі стильну стрижку або форму бороди, як професійний фахівець, і завжди будете в курсі останніх модних тенденцій. Хто знає - можливо, саме цей тріммер допоможе відкрити вам в собі новий талант, і з часом вже ваші знайомі і друзі стануть у вас постійними клієнтами на стрижку.

Однак ж не забувайте, що Micro Touch Switchbladе - це прилад індивідуального використання! З гігієнічних міркувань одному краще подарувати окремий триммер, а не ділитися своїм.

Ми практично впевнені, що чудовий триммер з перших секунд використання вас приємно здивує і назавжди завоює вашу довіру!