Літо - захопливе час року, наповнений свободою і морем вражень. Саме влітку ми часто беремо відпустку, щоб поніжитися на сонечку, подалі від міської суєти. Хтось їде підкорювати гірські вершини, хтось вважає за краще морський відпочинок - кожному своє. У будь-якому випадку подорожі - це завжди здорово, адже ти знайомишся з новою культурою, відкриваєш для себе нові горизонти.

У цій статті ми зібрали для вас топ-5 товарів для подорожей, які зроблять поїздку максимально комфортною, а головне - незабутнім!

 

Міні-помічник в боротьбі з пом'ятими речами 

 

 

Вирушаючи в подорож, ми завжди набираємо безліч речей, щоб виглядати красиво в свою заслужену відпустку. Але для того, щоб виглядати гідно, потрібно мати акуратно випрасувані і чисті речі. Але ж так не хочеться тягнути з дому праска - він важкий і займає багато місця у вашій сумці.

Ми знайшли вихід - це дорожній парова праска міні! Праска міні дуже компактний, тому не займе багато місця у вас в багажі. Незважаючи на свої крихітні розміри, парова праска досить потужний - 1000 Вт. У дорожнього парової праски тефлонове покриття, яке захистить вашу одяг від пошкоджень і забезпечить ідеальне ковзання по ній.

Міні-праска має 3 режими прасування:

  • для синтетики і шовку;
  • для бавовняної і лляної одягу;
  • для вовни і змішаних тканин;

 

Знімати під водою на телефон? Легко!

Коли вирушаєш на море, особливо в ті краї, де є коралові рифи, завжди виникає бажання відобразити морську живність і зробити знімок на тлі красивих рибок. На жаль, спеціальні екшн-камери коштують недешево. Але тепер є рішення цієї проблеми - водонепроникний чохол для телефону! Даний чохол витримує занурення у воду до двох метрів! З ним ви зможете легко фотографуватися під водою, а якщо ви вже любитель соціальних мереж - навіть листуватися! Чохол захищає ваш телефон від бруду і пилу, яка присутня на пляжі.

 

Скласти речі в одну валізу? Та не питання!

Найскладніше у відпустці - це правильно і компактно скласти речі. З цим завжди виникають проблеми, особливо коли це сімейний відпочинок, і не хочеться брати з собою багато валіз. З великою валізою на колесах Luggage HQ (77х45 см) у вас більше не буде проблем зі збором речей у відпустку! Чемодан Luggage HQ відрізняється своєю надійністю і міцністю. Завдяки колесам, які обертаються на 360 градусів, їм легко управляти і транспортувати в аеропорту або на вокзалі. Регульована телескопічна ручка валізи дуже зручна і виготовлена ​​з алюмінієвого сплаву. Чемодан вражає своїми розмірами, і ви без проблем зможете помістити в нього всі речі, які стануть в нагоді вам у відпустці!

 

Компактний гарант швидкої сушки волосся

Після купання в морській воді ми прагнемо якомога швидше змити з себе сіль, яка залишається на нашому тілі. Особливо ми поспішаємо вимити голову, щоб сіль не робила наше волосся сухим і ламким. Стандартний фен дуже громіздкий і важкий. Щоб ви мали можливість сушити голову швидко і якісно, ​​ми пропонуємо звернути вашу увагу на портативний фен для волосся! Даний фен відрізняється своїми компактними розмірами і складною конструкцією, яка дозволяє без шкоди для інших ваших речей помістити його в чемодан. Незважаючи на свої розміри, фен володіє достатньою потужністю, щоб швидко і якісно висушити волосся.

 

Як зберегти свіжість продуктів під час поїздок? 

 

Любителі походів в гори завжди стикаються з проблемою збереження свіжості продуктів. Часто їх продукти моментально псуються через високу температуру на вулиці. В такому випадку вирішити проблему може термосумка 25 літрів! Ця сумка має стильний дизайн і зручні ручки для перенесення її в руках. Термосумка дозволяє зберегти продукти холодними тривалий час, але тільки за умови, якщо вони вже були охолодженими.

Спасибі, що прочитали цю статтю до кінця! Ми намагаємося робити ваше життя краще і якісніше! Якщо вам сподобалася стаття, обов'язково поділіться нею з друзями і близькими. Бажаємо гарно провести літні відпустки і отримати максимальне задоволення!