Занурення в воду - одне з найулюбленіших занять мандрівників. Ми відкриваємо для себе підводний світ, який буквально заворожує. Коли ми пірнаємо під воду, створюється відчуття невагомості і абсолютної свободи. Є 2 основних види занурень: снорклінг і дайвінг. У цій статті ми розповімо вам про те, що ж вибрати новачкові, і дамо поради, як отримувати кайф від такого виду відпочинку правильно і безпечно.

 

 

Снорклинг або дайвінг?

 

Снорклинг - плавання на воді з трубкою, маскою і ластами. Для того, щоб плавати з маскою, не потрібно бути майстром спорту з плавання, досить просто вільно плавати і триматися на воді. Снорклинг - ідеальний варіант для тих, хто не бажає надягати на себе важкий гідрокостюм з кисневим балоном і нудитися в ньому, як це робиться під час дайвінгу.

Все частіше і частіше любителі морських розваг вибирають снорклинг, а не дайвінг. Причина в тому, що для зручного плавання досить пари аксесуарів: маска з дихальною трубкою і плавальні ласти. Маска дозволяє пірнати побачити всю морську живність, а ласти - розвинути швидкість, при цьому економлячи вашу енергію.

Для того, щоб занурення в воду вийшло ідеальним, вам необхідна маска для снорклинга Easybreath! Маска підходить новачкам, так як дає можливість дихати носом, ротом без ризику потрапляння води в маску. Панорамний огляд маски easybreath дає можливість побачити повну картину.

 

 

Головна перевага маски - лінзи, які не пітніють, і завдяки їм ви будете насолоджуватися красою підводного світу більше, ніж зі звичайною маскою.

Маска easybreath оснащена спеціальним кріпленням для екшн-камери. Ви легко зможете зафіксувати на пам'ять підводний красу.

 

Поради, які потрібно пам'ятати починаючому

 

Той, хто може добре триматися на воді нікому не страшно затримувати дихання, зможе навчитися снорклінг за пару днів. Навчання снорклингом має проходити в море, а не в басейні. Це пов'язано з тим, що морська, солона вода «підтримує» плаваючого на одному рівні, завдяки цій властивості ви зможете швидко і ефективно навчитися. Опускаючись під воду, візьміть собі за правило нічого і нікого не чіпати, чи не розполохувати різкими рухами риб, не торкайтеся до крихким коралів і морськими ежам і скатам - це небезпечно!

 

 

Яка країна краще підійде для снорклинга?

 

Пляжі Єгипту ідеально підійдуть для заняття снорклінгом: перед вами відкриються красиві коралові рифи і не менш красива морська фауна, а завдяки масці для снорклинга easybreath ви зможете запам'ятати ці миті на все життя!

Сподіваємося, що ви захотіли відкрити для себе нові відчуття. На нашому сайті є все необхідне для комфортного і незабутнього відпочинку. Бажаємо вам якомога більше вражень і позитивних емоцій!