Миші і таргани, на жаль, іноді люблять прийти в наш будинок, навіть якщо їх ніхто не чекає. І для того, щоб позбутися від небажаних гостей у будинку - потрібно ще постаратися. Хтось користується народними методами, хтось купує спеціальні засоби для цькування гризунів і різних видів комах. Але найчастіше ці кошти допомагають на короткий період часу, і шкідники знову з'являються у нас вдома.

З турботою про вас і ваш комфорт представляємо вам Відлякувач Pest reject new! Це новітнє безпечний засіб для боротьби з гризунами та різними видами комах.

 

Принцип роботи

Pest reject new використовує ультразвукові хвилі, які відлякують гризунів і тарганів. У тій кімнаті, куди ви підключите відлякувач, шкідники не зможуть безтурботно жити. Ультразвукові хвилі будуть "тиснути" на гризунів і комах, викликати тривогу і паніку. Хвилі доставлять такий дискомфорт, що у щурів і тарганів не залишиться іншого виходу, крім як просто покинути територію, яку вони хотіли зайняти.

Площа дії відлякувача - 100 квадратних метрів. Досить встановити один Pest reject new, і тоді небажані гості покинуть ваше житло найближчим часом. Відлякувач економний і не споживає велику кількість електроенергії - всього 5 Вт на годину. Ваш пристрій живиться тривалу роботу, тому його можна сміливо залишати включеним і не боятися ніяких наслідків.

 

Чи може Pest reject new нашкодити людині?

Ультразвук, який виробляє отпугватель гризунів і комах, ніяк не впливає на людину. Тому ви можете без проблем перебувати в кімнаті, де включений цей прилад. Він налаштований спеціально так, щоб негативно діяти тільки на шкідників.

Якщо у вашому будинку є домашні тварини - не переживайте! Вони теж, як і ви, не відчують ультразвукове дію.

 

 

Як підключити відлякувач?

Все, що необхідно - це вставити Pest reject в розетку, і прилад тут же почне виконувати свою роботу. Він створить потужний ультразвуковий сигнал, який викличе дискомфорт у шкідників, і вони зникнуть з вашої квартири.

Вам більше не доведеться труїти шкідників хімічними засобами, які також згубно впливають і на вас. З Pest reject new вам вдасться безпечно позбутися від гризунів і комах. І нехай небажані гості ніколи не відвідують ваш будинок!