У приготуванні будь-якої страви завжди важливі якість продуктів, а також побутова техніка та інші кухонні пристосування. Якщо вам потрібно приготувати різноманітні салати і при цьому акуратно і швидко нарізати овочі, то тут точно не обійтися без якісних гострих ножів. На кухні будь-якої господині це незамінна річ, яка істотно заощадить ваш час, а сам процес зробить більш приємним. Із задоволенням розповімо вам про ноу-хау, яке з'явилося відносно недавно в цій області.

 

Довіра і визнання в кулінарії

Набір ножів з керамічним покриттям вже надійно завоював довіру і визнання професійних кухарів. Вони чудово підійдуть і для використання в домашніх умовах. Тепер легко і просто можна нарізати будь-які типи продуктів: овочі, фрукти, рибу, різні види м'яса. У комплекті Сила Граніту йде овощечистка і 5 ножів різного призначення і спеціального розміру, які універсально підійдуть під нарізку будь-якого продукту. Ножі зроблені з високоякісного матеріалу - нержавіючої сталі з особливим керамічним покриттям, яке буде служити тривалий час. Матеріал ручок - бакеліт, тому вони одночасно легкі, але в той же час міцні і стійкі. Рукояті комфортно лежать в руці і не вислизають завдяки стійкій рельєфній поверхні. Нарізка продуктів відбувається швидко, комфортно і без зайвих фізичних зусиль.

 

 

Гострі ножі-запорука успіху на кухні

Набір кухонних ножів допоможе нарізати велику кількість продуктів за лічені хвилини. Ергономічна форма клинків і особливе мармурове покриття Granitex допомагають досягти більш плавного ковзання в процесі нарізки. Таким чином, леза залишаються гострими на тривалий час, і їх не потрібно постійно точити, як звичайні ножі. Зручно, що вам не потрібно кожен раз очищати ножі від залишків їжі: вона просто не прилипає до покриття! Такий вид покриття продовжує термін служби ножів, і підвищує якість нарізки продуктів.

 

Що входить до набору?

Набір ножів "Сила Граніту" складається з п'яти різних ножів, які універсально підійдуть для будь-яких продуктів:

  • Керамічна овощечистка (ширина леза 4 см). Швидким рухом очищає шкірку з овочів або фруктів, і залишає тільки гладеньку м'якоть продукту.
  • Кухарський ніж (довжина леза 20 см). Зручно нарізати продукти під нахилом широким ножем з тоненьким лезом, який робить слайси з міліметровою точністю.
  • Ніж для хліба (довжина леза 20 см). Випічка і хліб будуть нарізані з ювелірною точністю, при цьому з рівним м'якушем всередині. Це все доступно за допомогою невеликих зубчиків і закругленого вістря в ножі, які роблять точні надрізи.
  • Ніж для овочів (довжина леза 9 см). Якщо вам потрібно нарізати овочі невеликого розміру, то цей ніж як не можна краще підійде для цього завдання. Ви можете нарізати овочі соломкою, слайсами, кубиками або будь-яким іншим варіантом.
  • Універсальний ніж (довжина леза 12,5 см). Чудово підходить для нарізки м'яса, фруктів і овочів.
  • Обробний ніж (довжина леза 20 см). З ним ви швидко, легко і безпечно зможете обробити м'ясо і рибу.

 

Поліпшення якості життя вже сьогодні!

Забудьте раз і назавжди про тривалий процес нарізування продуктів. Залиште в минулому тупі ножі, які треба постійно заточувати, а також порізи на руках і величезна кількість сил, які ви витрачали на нарізку раніше. Набір ножів з керамічним покриттям позбавить вас від зайвого клопоту. Ножі мають оригінальний дизайн, легко миються і щоразу.

Бажаємо натхнення для кулінарних подвигів і смачних страв, які будуть радувати вас і ваших рідних!