Відпустка - сама довгоочікувана частина літа, обіцяє захоплюючі подорожі і принадна морським відпочинком .. Перед вильотом або виїздом на відпочинок завжди виникає питання: а як помістити всі речі в чемодан? Особливо гостро це питання стоїть, коли справа стосується великої родини з дітьми, а в вашому розпорядженні всього 1-2 валізи. Але ж так хочеться взяти всі свої улюблені речі, а не обмежуватися кількома речами тільки тому, що немає місця в валізі або сумці. На відпочинку завжди може стати в нагоді той самий, гарна сукня для вечірнього променаду, а дітям - кросівки, які ви не взяли, тому що вони не помістилися.

Ми вважаємо, що пора закінчувати з нерозумним обмеженням себе не тільки в речах у відпустці, а й у житті взагалі!

 

Набір валіз на всі випадки життя

Для того, щоб ваша відпустка і шлях до нього став в рази комфортніше - пропонуємо звернути вашу увагу на набір валіз 3 шт! Цей набір складається з трьох різних за розмірами валіз, які підійдуть на всі випадки життя: ділова поїздка, відрядження, відпустка з сім'єю. З даними набором ви завжди будете вирішувати, якого розміру валізу найкращим чином підійде в тій чи іншій ситуації. Адже не завжди потрібно брати громіздкий валізу, наприклад, коли у вас коротка поїздка на 1-2 дня.

Як правильно вибрати валізу для подорожей?

Зазвичай валіза купують на тривалий час, тому він повинен бути якісним і надійним. Більш того, важливо, щоб він був ще і містким, навіть якщо його габарити невеликі. Наші валізи відрізняються міцністю матеріалів і надійністю фурнітури. Ви можете не переживати за стан валіз після кожного перельоту або переїзду.

Валізи для всіх членів сім'ї

Набір валіз прекрасно підійде для вашої родини! Всі три валізи мають однаковий стиль і колірну гамму. Відрізняються вони тільки розмірами. Наявність однакових за кольором валіз підкреслить єдність вашого сімейства! Також відмінним є те, що кожен зможе самостійно розпоряджатися місткістю свого окремого валізи, і кожен зможе взяти ті речі, які він захоче.

 

Зручні колеса

Кожен з трьох валіз оснащений сучасними подвійним коліщаткам з прогумованим покриттям, які обертаються на 360 градусів! Ви зможете без всяких проблем переміщати валізи на будь-якій поверхні!

 

 

Телескопічні ручки

Висувні ручки валіз виконані з легкого алюмінієвого сплаву, а поверхня, дотична з долонею, захищена чорним пластиком.

Завдяки цьому руки не ковзають, не потіють і не переохолоджуватися, адже безпосереднього контакту з металом немає.

Такі ручки набагато підвищують комфортабельність при переміщенні валіз, оскільки їх висоту можна регулювати, як ви захочете: для двох великих валіз ручки можна закріпити на двох рівнях, для маленького доступні 3 висоти ручки.

Впевнені, що дані валізи буду супроводжувати вас протягом довгих років! Ми намагаємося для вашого особистого комфорту підбирати спеціальні товари, які відрізняються своєю високою якістю і доступною ціною.

Бажаємо вам прекрасного відпустки і яскравих вражень!