Людей зустрічають по одягу, а подарунок - по його декору. За допомогою красивого декорування навіть найпростіший подарунок стане несподіваним і радісним сюрпризом. Про те, як красиво прикрасити подарунок ми розповімо далі.

 

 

Як упакувати подарунок своїми руками, використовуючи непотрібний одяг

 

Щоб оригінально упакувати подарунок, відмовтеся від обгорткового паперу. Одяг, який ви вже не носите, можна використовувати для декору. В'язані светри, ситцеві або батистові сукні, шапки, чоловічі сорочки - все це може стати в нагоді. З рукава кольоровий чоловічої сорочки вийде хороша упаковка для довгастого предмета або пляшки алкоголю.

 

 

Зі спини можна вирізати квадрат тканини і загорнути в нього подарунок. Срепіть тканину можна двостороннім скотчем, степлером, голкою з ниткою, клеєм.
Важливо! Вивчайте розмір самого подарунка й відміряйте тканину з запасом.

Подарунок новонародженому можна упакувати загорнувши в пелюшку. Зверху прикрасити красивим бантом або трояндочками з атласних стрічок і прикріпити вітальний напис.

 

 

Як красиво упакувати подарунок з підручних засобів

 

Красиво упакувати подарунок своїми руками можна, використовуючи те, що є вдома:

Старі книги. Надати своєму подарунку вантажного і вишуканого вигляду можна використовуючи листи старої книги. Оберніть в них подарунок, склейте, а для декору використовуйте квіти, метелики вирізані з тієї ж книги.

 

 

Скляна банка. Підбираємо банку круглої форми і відповідного розміру. Розміщуємо всередину сам презент, що залишився простір заповнюємо різними цукерками в яскравих фантики. Всередині можна заховати печиво з передбаченнями. Зверху прикрашаємо квіточками, сердечками, вирізаними з паперу та стрічками.

 

 

Газета та касети. Візьміть газету, розмір якої підійде до подарунка, оберніть, а зверху замість стрічок прикрасьте плівкою зі старої аудіокасети. Такий дизайн підійде для чоловіка середніх років.

Можна оригінально упакувати подарунок, використовуючи власний малюнок. Візьміть ватман або аркуш цупкого паперу, олівці, гуаш, акварель, маркери, фломастери і згадайте уроки малювання. Або ж довірте роботу своєї дитини. Намалювати можна все що побажаєте: квіти, слова привітання, якісь життєві ситуації, милих тваринок і багато іншого. Цією саморобної пакувальної папером оберніть коробку зі своїм презентом і ви побачите, як мило він буде виглядати. Даний варіант відмінно підходить для оформлення подарунків близьким і рідним людям.

 

 

Географічна карта. Людина, якій ви даруєте подарунок шалено любить подорожувати? Тоді оберніть презент в географічну карту. Навіть, щоб упакувати об'ємний подарунок, знайти карту відповідного розміру праці не скласти. Якщо ваш подарунок невеликий, то з карти можна змайструвати і склеїти подарунковий пакет.

 

 

Нотний папірець стане відмінним рішенням для декору людині, яка захоплюється або професійно займається музикою.

 

 

Паперовий пакет з магазину. Прикрасьте його яскравими гудзиками, зернами кави, вирізаними з білого паперу ажурними фігурами.

 

Як упакувати подарунок своїми руками

 

Для того щоб упакувати подарунок, вам знадобляться: обгортковий папір, клей або скотч, ножиці, лінійка. Відміряйте потрібну кількість паперу, відріжте і упакуйте так, як показано на фото. Скріпіть і прикрасьте. Для декорування використовуйте: намистини, сухоцвіти, живі квіти і листя, гудзики, мережива.

 

 

Якщо ви вирішили оформити свій подарунок, то проявіть фантазію, сміливо творите і ваш подарунок точно не залишиться без уваги.