Якщо у вас є дачна ділянка, або ви обожнюєте туризм, то, напевно, не раз жалкували про неможливість прийняти справжній душ. Тим часом, терпіти відчуття несвіжості після праці в городі або непростих випробувань в поході мало кому сподобається. Носити ж відра з водою або постійно її гріти, щоб кілька разів помитися, - це не зовсім прийнятний варіант. Настільки енергоємне і час витратне заняття може навіть позбавити всякого бажання довго відпочивати на природі!

Але вихід є, і він дуже простий. Пропонуємо ознайомитися з чудовим пристроєм, який сильно спростить життя туриста або дачника, а прийняття душу перетворить в захоплюючий і нескладний процес.

 

Просте рішення для прийняття душу

Літній душ стане правильним рішенням, якщо для вас важлива легкість у використанні і якісний результат. Вам більше не доведеться думати про те, як же освіжитися після насиченого дня на свіжому повітрі. Досить великий обсяг ємності (близько 40 л) річного душа дозволить помитися навіть великій компанії людей, якщо ви відпочиваєте разом.

Також в наявності є літній душ ємністю 20 літрів, який без проблем можна повісити на будь-яку гілку дерева або на будь-яке інше кріплення. Даний душ має шланг довжиною 60 сантиметрів і розпилювач, який відрізняється своєю міцністю і зручністю в експлуатації. Душ для кемпінгу і дачі дасть можливість якісно помитися 1-2 людям, при цьому не економлячи воду.

 

 

Принцип роботи переносного душа

Душ для кемпінгу має чорний колір, що допомагає воді всередині пристрою швидко прогріватися за допомогою сонячного кольору, який добре притягається до чорного, і довго зберігає тепло. Вам потрібно просто заповнити ємність звичайною водою і після цього прикріпити на гілку дерева або зафіксувати на інших варіантах кріплення. Внизу ємності перебувати еластична трубка і клапан, які допомагають розсіювати струменя води акуратно. Оскільки вихід для води знаходиться на самому дні резервуара, ви можете використовувати воду до останньої краплі.

 

Мобільний і створений для різних цілей

Великого обсягу води вистачить для комфортного прийняття душу для кількох людей. Завдяки якісному матеріалу з полівінілхлориду, пристрій буде служити вам довго і надійно. При покупці ємності для літнього душа до нього в комплекті йде: шнур, який буде зручно підвісити, довгий шланг, регульований важіль подачі води з розпилювачем струменя.

 

 

Купити душ для кемпінгу можна для абсолютно різних цілей: для відпочинку на дачі, вилазки на природу з дітьми, а також для тривалого турпоходу. Ємність для літнього душа - мобільна і займає зовсім мало місця в складеному вигляді. Тому вона легко поміститься навіть в невеликий рюкзак або сумку.

 

Кому підійде переносний душ?

Літній душ однозначно сподобається власникам дач, завзятим мандрівникам і автомобілістам. Насолоджуйтесь чудовим відпочинком на природі і більше не відчувайте ніякого дискомфорту! Тепер можна прийняти душ в будь-який час, незалежно від того, де ви знаходитесь. Завдяки невеликим ручкам, душ легко переноситься і поміститься практично в будь-якому місці.

Завжди раді допомогти зробити ваш відпочинок комфортним і приємним!