Кожен з нас любить, щоб удома було чисто та затишно, а для цього потрібно чимало потрудитися. Практично завжди прибирання сприймається, як тягар, оскільки потрібно поміняти чимало незручних поз і спеціальних пристосувань, щоб все прибрати.

Насправді, прибирання можна розглянути під зовсім іншим кутом: коли воно в радість і в задоволення, особливо під приємну музику. Тільки уявіть, як ви радісно починаєте свій день, п'єте смачну каву, і знаєте, що вас чекає приголомшливе проведення часу вдома. Ви з величезним задоволенням приступаєте до намічених справ і прибирання.

Досить замінити старий галасливий пилосос на новий сучасний пристрій, і ви відразу відчуєте різницю в легкості та якості прибирання будинку або квартири. Вакуумний пилосос перетворить прибирання в чудове заняття як для вас, так і для ваших дітей, які завжди раді допомогти, якщо їх правильно зацікавити. Ми з задоволенням розповімо вам більш детально про цей чудовий пристрій.

 

Простий помічник у наведенні порядку

Пилосос з контейнером для пилу буквально з першого прибирання змусить вас забути про незручну важку техніку, яку ви використовували раніше. Підуть в минуле і короткі шнури та шланги, яких постійно не вистачало для якісного прибирання пилу.

Зручно, що пристрій працює від акумулятора, і одного заряду вистачає на 25-35 хвилин безперервної роботи. Пилосос досить портативний, невеликих розмірів і дуже простий у використанні. Він прекрасно справляється зі своїми завданнями і не поступається в якості прибирання більш дорогим і професійним аналогам. Тепер порядок у вашому будинку можна навести ще оперативніше і легше!

Вакуумний пилосос ручний надасть неоціненну допомогу в прибиранні квартири або будинку: крім чистоти, він подарує і прекрасний настрій, адже з прибиранням ви впораєтеся швидше, ніж звикли !. Ви можете використовувати його як з насадками, так і без них. Пилосос з контейнером для збору пилу підійде для гладких поверхонь (підвіконня, як варіант), килимових покриттів, чищення диванів та інших місць, де потрібно сухе прибирання. Завдяки спеціальному вбудованому контейнеру весь пил буде надійно захований в одному місці, а ваш будинок буде сяяти чистотою.

 

 

Варіанти насадок для пилососа

У комплекті до пилососа вертикальному бездротовому також йдуть дві багатофункціональні насадки, які зроблені з посиленого пластику, що допоможе пристрою служити довше. Насадки чудово підійдуть для щоденного прибирання будинку або для очищення автомобіля. Тепер навести порядок в малодоступних місцях стане ще простіше: насадка 3-в-1 зробить це замість вас.

 

 

Насадка 2-в-1, в свою чергу, дозволить використовувати пилосос у будь-якому варіанті прибирання. Ще один варіант насадки - універсальна турбощітка, яка прекрасно впорається як з килимом з пухнастим ворсом, так і з плиткою або лінолеумом. Відмінне рішення для очищення килима від шерсті домашніх улюбленців!

 

Легко чистити

Зручно, що мішок знаходиться всередині пилососа, елементарно знімається і чиститься. У вас може бути повністю заповнений контейнер для пилу, але це ніяк не вплине на потужність пристрою і силу всмоктування.

 

Режими пилососа

Ми рекомендуємо використовувати режим на високій потужності, якщо забруднень досить багато. На пристрої це відображається світлом червоного індикатора «Мах». Якщо ж пилу зовсім небагато, то краще використовувати більш помірний режим, який позначається синім індикатором «Есо». Тепер ви самостійно можете вибрати найбільш оптимальний режим роботи пилососа в залежності від характеру забруднень і типу самої поверхні, щоб прибирання було максимально результативним.

 

Зручне зберігання

Що стосується розміру пилососа вертикального бездротового, то він досить компактний і займає небагато місця в будинку. Ви можете його зберігати в розібраному вигляді на базі для зарядки. Альтернативний варіант - зберігання пилососа в зібраному вигляді. Можна підвісити його за спеціальне поглиблення в корпусі або ж просто притулити до стіни. Купити бездротовий пилосос стане відмінним рішенням питання прибирання раз і назавжди. Ви будете отримувати тільки хороші емоції і чудовий настрій від процесу збирання!