У сучасному світі дуже важливо, щоб гаджети робили наше життя простіше і комфортніше, при цьому залишаючись компактними. Для людей, які стежать за своїм здоров'ям і активно займаються спортом, на першому місці стоїть портативність пристрою і його функціональність. Поступово відходять на другий план незручні і великі пристосування, а їх місце впевнено займають розумні годинник, які включають в себе всі важливі функції. Погодьтеся, бігати набагато зручніше з годинником на руках, ніж з масивним смартфоном в кишені!

 

Синхронізація з будь-яким пристроєм

Розумні годинник GT08 допоможуть вам у вирішенні абсолютно різноманітних завдань, а їх чудовий функціонал приємно порадує. Smart Watch GT08 можна синхронізувати практично з будь-якими пристроями, що підтримують стандарт Bluetooth V3.0 і вище. Вони підходять до планшетів (Android 2.3 і вище, а також iOS) різних моделей, серед них основні такі: Lenovo, HTC, Xiaomi і Samsung. Годинники GT08 виглядають стильно і представлені в трьох різних кольорах: чорний з золотом, чорний з сріблом і просто чорний. У таких кольорах і в такому дизайні годинник універсально підійдуть під будь-який стиль одягу.

Основні характеристики пристрою

Smart GT08 підтримує кілька мов, які ви можете перевірити і відрегулювати самостійно в настройках годин: англійська, французька, російська та інші. Розумні годинник GT08 вміщають в себе камеру дозволом 1.3 МП, а також карту пам'яті, яка допоможе зберегти всю потрібну інформацію. За бажанням, можна налаштувати висновок повідомлень на Smart Watch GT08: це можуть бути виклики, повідомлення та важливі події, які ви внесете в ваш електронний календар. Тепер вся корисна інформація буде в одному пристрої, і ви не пропустите нічого важливого. Разом з розумними годинами в комплекті додатково йде інструкція англійською мовою, USB шнур і оригінальна коробочка. Годинники стануть відмінним подарунком для кожного і будуть виглядати презентабельно на руці.

 

Як працюють годинник?

Годинники GT08 працюють від акумулятора, і буде потрібно зовсім мало часу для зарядки. Ємність батареї становить 350 мАг. Годинник працюватиме 2-3 дня в звичайному режимі, якщо ви активно використовуєте всі функції. Якщо ж годинник у вас будуть частіше в режимі очікування, тоді їх заряду вистачить більш тривалий час.

Функціонал Smart Watch GT08

Розумні годинник включають в себе багато корисних функцій, які допоможуть оптимізувати ваш час як в особистих питаннях, так і в робочих. Ви можете вибрати на свій смак один з трьох варіантів циферблата розумних годин.

Завдяки зручному органайзеру, можна легко відстежувати:

  • кількість зроблених кроків за день;
  • моніторити і надалі коригувати якість свого сну;
  • використовувати будильник, диктофон;
  • поставити нагадування про значущі дати і святах.

Smart Watch GT08 синхронізується через Bluetooth з'єднання з мобільним пристроєм на Android. Це відкриває доступ до основних функцій годин.

Тепер не потрібно довго шукати мобільний телефон, щоб зателефонувати або відправити смс. У годиннику вже заздалегідь продумана і вбудована ця функція.

Ви можете слухати музику або використовувати відео-плеєр. Особливо це актуально в транспорті, коли ви їдете, але зовсім не хочеться брати з собою великий планшет або ноутбук. Також в годиннику доступний для перегляду зображень та файловий менеджер.

Невелика камера зробить відмінні зображення, а функція калькулятора швидко допоможе зробити необхідні обчислення.

 

Ідеальний сучасний подарунок

Зробіть прекрасний подарунок собі або своїм близьким. Тепер все, що вам необхідно, буде в одному пристрої. Впевнені, що ви точно залишитеся задоволені покупкою і отриманим результатом!