Гарне здоров'я та відмінна фізична форма є запорукою прекрасного настрою та довголіття. Тому так важливо підтримувати своє тіло у формі з юних років. Найчастіше нам здається, що не потрібно робити ніяких фізичних вправ, адже наш організм і так себе нормально почуває, але це враження може бути оманливим. Тільки уявіть, як ви приємно починаєте свій ранок із зарядки, яка забезпечить прекрасний настрій та енергію на весь день!

 

 

Види фізичної активності

Оскільки всі ми індивідуальні, кожному підходить свій вид активності та навантажень. Це може бути біг, плавання, зарядка, гімнастика, танці, йога або будь-який інший варіант, який підходить вам і вашому тілу.

Ми пропонуємо розглянути один з найбільш простих, але дуже дієвих варіантів фізичної активності. Тренажер Top Fit підходить для спортивних тренувань на різні групи м'язів в домашніх умовах. Тренажер складається з двох гумових еспандерів із зручними ручками і надійною підставкою для ніг. Змінюючи положення тіла і використовуючи силу натягу еспандера, ви зможете зміцнити м'язи сідниць, ніг і живота, зміцнити спину і грудні м'язи, а також наростити біцепси. На ньому можна виконувати більше 50 вправ.

 

 

Правила використання тренажера

Довжину еспандера можна регулювати і налаштувати індивідуально під свої параметри. Перед першим тренуванням необхідно відрегулювати, щоб вам було зручно і комфортно робити вправи.

За допомогою інструкції ви ознайомитеся з усіма можливостями тренажера Тоp Fit, а також дізнаєтеся, як правильно проводити тренування, щоб воно було максимально результативним. Хотілося б відзначити, що чим менше довжина буде у еспандера, тим більше навантаження на свої м'язи ви отримаєте

З точністю до навпаки ви досягнете протилежного ефекту: чим більше довжина еспандера, тим, відповідно, менше навантаження. Досвідчені спортсмени можуть починати тренуватися від 30 хвилин, а новачкам - для початку досить буде 15-хвилинного навантаження. Інтенсивність рекомендуємо збільшувати поступово, коли ваше тіло вже трохи звикне до постійних фізичних вправ. Бажано тренуватися щодня для досягнення кращого результату.

 

 

Переваги тренажера Тоp Fit:

1. Універсальний тренажер підлаштовується під будь-яке силове навантаження та ваш зріст.

2. Ви, як персональний тренер свого тіла, можете самостійно задавати, а також коригувати рівні навантаження.

3. Проробляє всі групи м'язів.

4. Еспандер універсальний досить мобільний, компактний і не займе багато місця.

5. Витримує навантаження до 90-100 кг.

Прекрасний варіант тренажера для занять вдома

Якщо ви хочете, щоб у вас було чудове самопочуття, підтягнуте тіло і при цьому надійний помічник, який допоможе реалізувати задумані ідеї, то вам варто купити тренажер Top Fit. Він досить компактний і займе зовсім небагато місця у вашому будинку. Ви зможете самостійно регулювати рівень навантаження на своє тіло, а вправи з еспандером допоможуть вам досягти бажаного результату. Тепер більше не треба бігати в спортзал і вистоювати чергу, щоб позайматися на тренажері. Еспандер універсальний, з ним можна займатися і в домашніх умовах, роблячи вправи для різних груп м'язів. Це ідеальне рішення для людей, які скинути зайві кілограми і привести тіло в тонус!