Часто складаються ситуації, у яких нам не обійтися без допомоги звичайного ліхтарика: коли відключають в будинку світло, під час походу і т.д. Також ліхтарі можуть нам стати в нагоді під час нічних прогулянок або риболовлі. Однак не завжди звичайний ліхтарик може забезпечити нам освітлення бажаної яскравості.

Пропонуємо вам тактичний ліхтарик! Він користується успіхом як в домашньому користуванні, так і на полюванні, риболовлі. Також його часто використовують любителі туризму, так як в ньому великий час автономної роботи.

Цей ліхтар не підведе в ситуації, коли потрібен надійний джерело світла. Модель оснащена потужним і довговічним светодиодом нового покоління.

Корпус ліхтаря ударопрочен, а покриття слабо піддається впливам абразивних матеріалів. Значить, ліхтар збереже гідний зовнішній вигляд і не буде піддаватися корозії навіть в умовах жорсткої експлуатації.

 

Надійний у бою

Тактичний ліхтар можна використовувати під час стрілянини. Він необхідний для швидкої підсвічування цілі і для того, щоб дезорієнтувати і несподівано засліпити противника, наприклад, під час гри в пейнтбол. Такий ліхтар ідеально підійде для нічного полювання або риболовлі, щоб стежити за мішенню або поплавком.

 

3 режими роботи тактичного ліхтарика:

  • Яскравий режим;
  • Режим низької освітленості;
  • Режим стробоскопа.

Кнопка включення та виключення ліхтаря також служить для перемикання режимів.

 

Функція ZOOM

Даний ліхтар також має функцію ZOOM, яка збільшує площу освітлення за рахунок розсіювання світла через лінзу. Функція ZOOM регулюється на ліхтарі розтягуючим рухом.

 

 

Водонепроникний

Якщо раптом під час риболовлі упустите ліхтар - не турбуйтеся! Тактичний ліхтар є водонепроникним. Світло ліхтаря дуже потужний, його видно на великі відстані. Світла лампи ліхтаря вистачає на 100 000 годин.

Тактичний ліхтар завжди стане в нагоді і ніколи не підведе. З ним ви забудете про свічках і нетривких, слабких ліхтариках, які не можуть світити навіть на кілька метрів. Універсальний ліхтар стане в пригоді кожному!