Коли ми знаходимося на природі, то завжди хочемо зробити свій відпочинок максимально комфортним. Ми влаштовуємо пікніки, смажимо м'ясо та їмо всі ці страви, сидячи на покривалі або колоді. Найчастіше сидіння на покривалі не можна назвати комфортним. Точно так само це стосується любителів риболовлі, які беруть невеликі табуретки, а то й гірше - сидять на холодній землі в очікуванні бажаної здобичі.

З турботою про вас представляємо вам ідеальне рішення для комфортного відпочинку - розкладний стілець для риболовлі, пікніка, відпочинку на природі!

 

Стілець-універсал

Цей стільчик є універсальним пристосуванням для відпочинку, який підійде туристам, власникам човнів і катерів, рибалкам, мисливцям, любителям пікніків, та й просто всім бажаючим відпочити в лісі або поруч з водою.

 

 

Компактний і легкий

Важлива якість такого рибальського стільця - компактні розміри та легкість, що, перш за все, означає, що його зручно переносити та транспортувати. Стілець займає дуже мало місця в складеному стані. Купити розкладний стілець для риболовлі - означає купити стілець на всі випадки життя! З ним вам не потрібно купувати окремі стільці для дачі або села. Завдяки своєму нейтральному кольору він впишеться в будь-який садовий інтер'єр.

Стілець найкраще підійде для риболовлі - міцний і досить швидкий в установці.

З цим стільцем будь-який рибалка забуде про найближчий пень або ящик, в якому зберігає снасті! Рибальський стілець дає можливість комфортно розміститися людині вагою до 100 кг.

У комплекті ви отримаєте зручний і легкий чохол з ручкою для зручного транспортування. Також чохол захистить ваші речі або багажник машини від зайвого прибирання землі або піску, що обсипалися після використання крісла.

Міцні ніжки стільця не дадуть кріслу провалюватися під навантаженням в землю. Смачний та освіжаючий напій буде поруч з вами, так як в стільці є підсклянник. Колір стільця прекрасно поєднується з іншою туристичною екіпіровкою та буде добре гармоніювати з фарбами природи.

Купити розкладний стілець для пікніка - значить гарантувати собі комфортабельний відпочинок.

 

Переваги рибальського стільця:

  • Компактні розміри в складеному стані;
  • Каркас з міцної сталі;
  • Витримує навантаження до 100 кг;
  • Зручний в транспортуванні;
  • Нейлоновий чохол в комплекті.

Рибальський стілець зробить ваш відпочинок комфортнішим і приємнішим. З ним ви забудете про пеньки та сидіння на покривалі. Ви більше не будете страждати від контакту з піском. Розкладний стілець допоможе рибалці зловити бажаний улов, а потім разом з усією родиною комфортно покуштувати наваристу вуху! Нехай речі, які роблять життя кращим, будуть завжди поруч з вами!