Влітку завжди приємно перебувати в прохолодному приміщенні, де повітря свіже і досить вологий. Можна використовувати кондиціонер, але він часто пересушує повітря, і є ймовірність захворіти через перепади температур. У холодну ж пору року ми часто включаємо обігрівачі, які теж сильно пересушують повітря, що негативно позначається на здоров'я дихальної системи. Побутовий зволожувач повітря може вирішити цю проблему, головне, правильно його вибрати.

 

Зволожить і освіжить у спеку

Купити ультразвукової зволожувач повітря - відмінне рішення для підвищення вологості в кімнаті в будь-який час року. Зволожувач повітря ультразвуковий допоможе додати вологості в невеликому приміщенні квадратурою до 20 м². Крім того, він трохи охолоджує повітря безпосередньо біля себе, видаючи прохолодні струмені, наповнені дрібними частками води. Це, безумовно, додає йому очок в літню пору.

Чудовий прилад ідеально буде служити в будинку або офісі, а також в громадських закладах, де важлива правильна циркуляція повітря.

 

 

Функція нічника

Ультразвуковий зволожувач повітря з оригінальною LED- підсвічуванням (червона, зелена, рожева, золота) можна використовувати в спальні або дитячій .. У порівнянні з кондиціонером, ультразвуковий зволожувач працює практично безшумно, тому підійде для використання навіть в нічний час. Дуже корисний пристрій 2-в-1 - заміна нічника і злегка охолоджує зволожувач одночасно.

Нічник прекрасно прослужить любителям почитати перед сном книжку, або тим, хто працює вночі, адже контраст між темрявою в кімнаті і світлом від монітора негативно впливає на зір. У таких випадках фахівці рекомендують додаткове підсвічування. Даний зволожувач має якісне підсвічування, яка не мерехтить і не буде згубно впливати на ваші очі. А що стосується дитячої кімнати - світло від зволожувача допоможе дитині швидше заснути і позбавить від страху темряви.

 

Ароматерапія-антистрес

Також для приємного аромату в приміщенні спробуйте додати в воду спеціальні ефірні масла, і, завдяки розпорошення разом з вологим повітрям, ви насолодитеся ароматерапією. Різні види аромамасел допоможуть вам:

  • підняти імунітет і зміцнити здоров'я респіраторної системи;
  • поліпшити пам'ять і концентрацію;
  • зняти стрес.

Отже, ми нарахували вже цілих 3 корисних функції: зволожувач повітря, нічник і оригінальна аромалампи!

 

Як працює зволожувач повітря ультразвуковий?

Зволожувач повітря працює за наступним принципом: він перетворює воду в мікрочастинки за допомогою високочастотних коливань (ультразвуку). Свіже повітря буде подаватися в приміщення у вигляді холодного туману. Таким чином, відсутній будь-який ризик обпектися паром, і можна приятнейшим чином освіжитися в спеку.

 

 

Як правильно використовувати зволожувач?

Для початку вам потрібно зняти верхню частину пристрою, перевернути її і відкрутити пробку. Потрібно обережно поставити верхню частину на підставу приладу. Ви можете і не перевертати верхню частину: просто надягніть її на підставу і переверніть. Вода сама перетече в основу зволожувача. Тепер можна налаштувати необхідний рівень зволоження і підключити прилад до розетки. Кнопка, яка знаходиться ззаду на зволожувачі для повітря, допоможе створити особливу атмосферу, активуючи кольорову підсвітку.

 

Чудовий подарунок на будь-яке свято!

Зволожувач повітря ультразвуковий стане чудовим подарунком для ваших рідних і близьких. Він підійде до будь-якого свята і продемонструє вашу турботу про здоров'я близької людини. Стильний дизайн і нейтральний колір прекрасно доповнять будь-який інтер'єр. Тепер свіжий вологе повітря завжди буде поруч з вами, а гарний настрій буде супутником кожен день!