Миші, гризуни, кроти - головні вороги будь-якого, у кого є дача. За короткий час вони здатні зіпсувати всі ваші старання, які ви виконали заради того, щоб отримати свій власний урожай. Якщо ви зіткнулися з цією проблемою - радимо придбати відлякувач шкідників!

Solar Repeller допоможе вам за невеликий період часу прибрати всіх шкідників із вашої ділянки. Варто уточнити, що всі підземні жителі залишаться цілими і неушкодженими, тільки вони вже навряд чи повернуться до вас на ділянку.

Тварини, які ведуть підземний спосіб життя мають хороший слух, і здатні реагувати на будь-які коливання землі. Такого роду імпульси тварини оцінюють як застереження про майбутню небезпеку. Відлякувач гризунів використовує саме цю специфіку підземних жителів. Прилад здатний створювати звукові хвилі з інтервалом в тридцять п'ять-сорок секунд. Площа впливу відлякувача мишей становить до 800 квадратних метрів.

 

 

Радіус дії приладу залежить від місця, в якому він встановлений. Найбільш відповідним грунтом для передачі хвиль буде сира глина. Якщо брати суху землю - вона буде поганим провідником для коливання хвилі. Для ефективного результату краще розташувати кілька пристроїв на ділянці.

 

Переваги відлякувач шкідників Solar Repeller:

  • Створює звукові коливання в діапазоні 200-900 Гц, не досягає ефекту звикання у тварин.
  • Наявність сонячної батареї дає можливість накопичити енергію і однаково використовувати її під час роботи приладу вночі. У кінцевому підсумку може захищати земельну ділянку цілу добу.
  • Відлякує мишей та інших гризунів без нанесення шкоди тваринам і людині.
  • Легкий в установці.

 

 

Як правильно встановити відлякувач?

Ультразвуковий відлякувач гризунів повинен бути встановлений там, де ви спостерігаєте, найчастіше, рух шкідників. Звукова хвиля нашого приладу поширюється в землі одночасно в усіх напрямках. Дуже важливо, щоб на шляху звукової хвилі не було ніяких перешкод.

Для того, щоб пристрій працював і вдень, і вночі, слід зробити так, щоб цілий день він перебував під прямими сонячними променями. Відповідно, варто встановити відлякувач шкідників Solar Repeller на відкритій території, де є доступ до сонячного проміння.

Спробуйте почати ефективну боротьбу з гризунами разом з Solar Repeller!