Зовсім скоро наші діти знову підуть до школи. Для кого-то це буде вперше, хтось перейде просто на ступінь вище, але є і ті учні, для яких майбутній навчальний рік стане останнім в шкільних стінах.

Найчастіше дітей збирають в школу в останній тиждень, коли всі поспішають, і вже не залишається нормального вибору і доводиться купувати те, що залишилося на прилавках.

Ми ж, у свою чергу, пропонуємо вам заздалегідь подбати і придбати товари для дітей, які обов'язково знадобляться їм під час навчального року.

 

Оптимальний рюкзак

Для школярів важливо, щоб їх рюкзак був містким і зручним, а для їх батьків бажано, щоб шкільний ранець був міцним, адже рюкзаки часто рвуться через недбалої шкарпетки і великого навантаження.

Шкільний ранець-сумка з USB зарядкою володіє всіма потрібними характеристиками! Це сучасний, надміцний рюкзак, який ідеально підійде вашій дитині!

 

 

Рюкзак виконаний з міцного водовідштовхувального нейлону, який захистить речі від опадів.

Даний ранець має міцні лямки з надійними регульованими кріпленнями. Також рюкзак оснащений додатковими ручками, які дозволяють при необхідності переносити рюкзак в руках, як сумку. На спинці шкільного ранця є зручний потайну кишеню на блискавці, куди можна заховати гроші, ключі, документи та інші цінні предмети.

У торці рюкзака є пластиковий клапан, а до нього прикріплюється USB-подовжувач (йде в комплекті). USB-порт дозволить з легкістю зарядити телефон і інші гаджети прямо на ходу.

 

Рішення для зберігання обідів

Безумовно, на цілий день голодними ми своїх дітей не можемо залишити. Кожен батько намагається дати своїй дитині смачну і теплу їжу. Але існує одна проблема: як краще зберігати продукти? Адже зберігати їжу в звичайних кульках - це незручно, їжа не захищена і може пошкодитися. Також в пакетах неможливо домогтися того, щоб зберегти бажану температуру продуктів, їжа швидко остигає і втрачає свій смак.

Для вирішення цієї проблеми у нас є відповідний варіант!

 

 

Дитяча термосумка - це те, що вам потрібно! Дане пристосування дозволяє зберігати продукти в свіжості і при тій температурі, при якій вони були упаковані. Термосумка однаково зберігає як тепло, так і холод. Відповідно, ви можете змінювати асортимент страв, як захочете ви та ваша дитина: в теплу пору року - прохолодні напої і сендвічі, а в холодну - гарячу їжу.

Сумка має яскравий і стильний дизайн, який обов'язково сподобається вашій дитині.

 

Стильні, зручні пенали

Ручки, олівці, ластик, лінійки - все це приладдя потрібно помістити в одне місце для того, щоб вашій дитині було зручно їх діставати. Для цього прекрасно підійде пенал на 4 відділення, а також пенал з міньйонами.

Пенал на 4 відділення оснащений спеціальними гумками, який надійно утримають шкільне приладдя всередині пенала. Завдяки своєму яскравому рожевому кольору пенал неможливо буде не помітити, а значить і забути або переплутати з іншим. Він виконаний з якісної тканини і оснащений міцними замками.

Пенал з міньйонами - це яскравий шкільний аксесуар, який сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам! Даний пенал вмістить в себе найнеобхідніші для школяра канцелярські предмети і без праці розміститься в шкільному рюкзаку, залишаючи місце для інших корисних вещей.В пеналі передбачений додаткова внутрішня кишеня. Він ідеально підходить для різних записок, карток, напоминалок та іншого. На вкладиші є фіксатори для олівців або циркуля.

 

 

Впевнені, що наші товари допоможуть вашій дитині вчитися добре, а також комфортно проводити час в школі. Бажаємо вашим дітям відмінних оцінок, і нехай вони вас радують завжди!