З настанням літа ми отримуємо не тільки багато сонечка і тепла, але також величезна кількість свіжих овочів і фруктів. Якщо ви вже давно замислювалися над здоровим харчуванням, то зараз якраз потрібний момент, щоб переглянути свій звичний раціон. Існує величезна кількість смачних салатів, овочевих, фруктових нарізок, свіжих фрешів, які зроблять ваше харчування не тільки смачним, але і корисним, і різноманітним. Ви легко зможете здивувати своїх гостей новими варіантами страв на святковому столі.

 

Нарізка вручну - трудомісткий процес

Красива нарізка овочів або фруктів є одним з ключових моментів в подачі страви. Від неї залежить не тільки зовнішній вигляд продуктів, але і смакові відчуття в приготованому блюді. Коли вам необхідно приготувати досить велика кількість різних страв, то завжди виникає проблема нарізки і натирання овочів. Якщо це робити вручну, то потрібно витратити багато сил і енергії, поки все буде готово. Сам процес подрібнення твердих овочів та інших продуктів досить нудний, і завжди хочеться знайти рішення, як це зробити швидше.

 

Швидке нарізування овочів можливо!

Можна легко і швидко вирішити проблему нарізування овочів. Досить купити овощерезку, і вона все зробить за вас! Овочерізка-терка істотно полегшить вашу роботу і допоможе скоротити час, витрачений на шатківницю і натирання продуктів. Підходить для домашнього консервування, вегетаріанських, святкових страв, приготування салатів і овочевих нарізок. Пристрій мобільне, просто розбирається і збирається, і займає мало місця. Це особливо актуально, коли ви готуєте кілька страв одночасно, а робоча поверхня зовсім невелика. Вам достатньо зафіксувати пристрій присоскою до робочої поверхні, і можна починати роботу. Завдяки своєму оригінальному дизайну, овочерізка стане гарним доповненням до вашого інтер'єру. Терка оснащена спеціальним дозатором, в який ви кладете продукти. Якщо вам потрібно зробити фреш або порізати соковиті овочі, то дозатор надійно захистить ваш стіл від розбризкування соку завдяки зручній конструкції.

 

Типи насадок і варіанти нарізок

У овочерізки ручної є три типи насадок. Вони допомагають дробити продукти різними способами. Ви зможете нарізати продукти слайсами, а також вибрати варіант більш великої або дрібної нарізки. Насадки являють собою терки різної зернистості.

Рекомендуємо використовувати дрібну тертку для приготування овочевих і фруктових пюре, а також для нарізування шоколаду, горіхів, часнику, сиру.

Велика терка відмінно впорається з подрібненням морквини, огірків, редиски, буряків. Додатково цю насадку можна використовувати для подрібнення варених яєць і овочів в салати.

Що стосується насадки-слайсер з широкими отворами, то вона прекрасно нарізає овочі та фрукти кружечками або півкільцями однакової товщини, а також шаткує капусту.

 

Цінний помічник на кухні

Терка овочерізка стане вірним помічником в приготуванні унікальних салатів з самих різних інгредієнтів, тушкованих овочів, перших страв і багато чого іншого. Ви легко зможете зробити оригінальну овочеву або фруктову нарізку ідеально рівними слайсами, цікаво оформити і прикрасити святкові страви, як професійний шеф-кухар.

Терка нагадує м'ясорубку за принципом роботи: як тільки ви обертає рукоятку, відбувається рух насадки. Таким чином, користуватися овочерізки набагато зручніше, ніж звичайною ручною теркою.

Якщо ви любите робити заготовки і займаєтеся домашнім консервуванням, то ручна овочерізка-терка допоможе зробити цей процес більш швидким і навіть приємним. Вам більше не потрібно витрачати багато сил і часу на нарізування овочів - овочерізка все зробить за Вас!

Пропонуємо більш детально ознайомитися з товаром на нашому сайті.