Ми завжди з нетерпінням чекаємо прихід літа і тепла. Адже так приємно повалятися на пляжі під ласкавим сонечком або прогулятися в парку з сім'єю. У жарку пору року особливо зростає питання втамування спраги. Нам постійно хочеться пити, і це нормально. Найкраще - пити просту чисту воду. Але не завжди цього достатньо: вам напевно хочеться втамовувати спрагу більш цікавими напоями, щоб одночасно отримувати задоволення від насиченого смаку.

 

Прохолодні напої чудово втамовують спрагу

Найпростіший варіант - прохолодні напої, які не тільки смачні, але й корисні. Якщо ви любитель здорового харчування, то для вас відмінним рішенням стане холодний морс, домашній лимонад або холодний фруктовий чай. Для любителів більш вишуканих варіантів втамування спраги чудово підійде охолоджена кава, молочний коктейль або фраппе. Краще відмовитися від солодкої газованої води, а заодно виключити зі свого раціону соки в яскравих упаковках: вони не вгамовують спрагу, а навпаки, змушують вас хотіти пити ще більше.

 

 

Лід як невід'ємний додаток до напоїв

Чудовим доповненням до будь-яких напоїв стане лід, який допоможе швидко охолодити напій і принесе бажане полегшення. Погодьтеся, що приємно зібрати друзів за столом або на природі, і зробити спільне проведення часу ще веселіше разом з цікавими, і головне смачними напоями. У такій справі важливі всі деталі у створенні душевної атмосфери за столом, навіть форма шматочків льоду в келихах.

Якщо вам потрібно зробити кілька коктейлів, то зручно заморозити лід в спеціальних пакетах або формах для льоду. Коли планується велика вечірка найближчим часом, і відповідно потрібно приготувати багато коктейлів у найближчі години, то перший варіант зовсім не підійде для даних цілей: немає часу чекати заморозки, або не вистачає місця в морозильній камері.

Відмінним помічником у цій справі для вас стане льодогенератор для будинку. Він працює від електромережі, але абсолютно автономний від водопроводу. Вам достатньо вручну залити воду для утворення льоду. Краще застосовувати фільтровану або питну воду. Прилад не прив'язаний до системи подачі води, на відміну від промислових льодогенераторів. У комплекті також йде пластиковий совочок для льоду - їм зручно набирати лід, заготовлений про запас.

 

Де і як використовувати ледогенератор?

 

 

Льодогенератор можна купити для використання в невеликих кафе, взяти з собою на дачу або пригощати смачними напоями своїх гостей. Пристрій підходить для автоматичного виготовлення харчового "пальчикового" льоду в невеликій кількості. Ви зможете подавати готові коктейлі буквально через пару хвилин. Лише від 6 до 12 хвилин вам буде потрібно на виготовлення однієї порції льоду. Це залежить від температури використовуваної води та повітря в приміщенні.

Льодогенератор готує оптимальний лід для напоїв - пальчикової форми, хоча допустимо використовувати в коктейлі лід й іншого виду.

 

Види льоду для коктейлів

Льодогенератор робить два розміри пальчикового льоду: S (європейський, 2 см) і L (іспанський, 2.5 см). За один етап готується 9 шматочків льоду обраного розміру. Пальчиковий лід - це невеликі шматочки льоду у формі циліндра. Усередині кожного циліндра перебуває порожнина, яка забезпечує більшу площу зіткнення з рідиною. Він чудово підходить для приготування коктейлів в шейкері. Кубиковий лід - класичні шестигранні кубики льоду. Він охолоджує напої трохи довше, ніж пальчиковий. Ідеально підходить для охолодження гарячої кави. Конусний лід, навпаки, швидко охолоджує та повільно тане, що дозволяє розтягнути задоволення від охолоджених напоїв. Він поширений в фаст-фудах; його часто використовують для охолодження шипучих напоїв.

Для великої вечірки можна використовувати кілька видів льоду: приготувати пальчиковий в домашньому льодогенератору, а кубиковий або інший - в пластиковій або силіконової формі для льоду.

 

Організація веселого свята - легко і в задоволення!

Не варто витрачати багато часу і сил для заморожування кубиків льоду уформах і пакетах. Краще цей час провести за приємним спілкуванням з друзями або рідними. Льодогенератор для будинку зручний завдяки своїм розмірам, автономності від водопроводу і довгого шнура живлення. Він підходить як для дому, так і для будь-яких поїздок. З генератором льоду ви станете чудовим фахівцем в організації класного бізнес-вечора, яскравої вечірки або святкування дня народження. Куштуйте нові рецепти коктейлів, дивуйте своїх близьких оригінальними напоями, які тепер легко можна приготувати в домашніх умовах.

Дякуємо, що прочитали статтю! Будемо вдячні, якщо ця інформація стане вам у нагоді. Детальніше ознайомитися з товаром можна в нашому МАГАЗИНІ!