Деякі овочі та фрукти вимагають багато часу, а також особливого догляду при вирощуванні. Пропонуємо ознайомитися з незвичайним пристосуванням, яке допоможе зробити процес вирощування більш швидким і результативним.

 

Помічник для швидкого вирощування врожаю

Topsy Turvy - це універсальний домашній плантатор, який чудово підійде для вирощування помідорів, паприки, огірків, петрушки, зелені і полуниці. Всього кілька років тому в області садівництва з'явилося це ноу-хау у вигляді Topsy Turvy, який швидко завоював популярність у садівників. Тепер можна вирощувати урожай цілий рік при наявності даного плантатора. Пристрій портативне і універсально підійде як для теплиці, так і для розведення овочів на веранді або ж паркані, якщо це теплу пору року. Ви зможете здивувати своїх сусідів по дачній ділянці і виростити помідори в 2 рази швидше, ніж зазвичай. Це можливо за рахунок конструкції пристосування: підвішені за новою технологією помідори вгору "ногами" отримуватимуть набагато більше сонця для своєї кореневої системи, і процес зростання буде йти швидше.

Принцип роботи плантатора

Плантатор для помідор купити варто хоча б для прискорення процесу вирощування в кілька разів. Що стосується принципу роботи плантатора Topsy Turvy, то він дуже простий: листя розсади будуть опущені вниз, а коріння, навпаки, - підняті вгору. Вам необхідно спочатку насипати землю в спеціальний циліндр, після цього розмістити саджанець в отворі. Можна підвісити пристрій до практично будь-якій поверхні і регулярно поливати. Коли ви будете поливати рослини зверху вниз, вода буде насичувати плід через землю, і він буде дозрівати в 2-3 рази енергійніше. Ви неодмінно залишитеся задоволені отриманим результатом!

 

Домашня полуниця - смачно і корисно!

 

Якщо ви серйозно налаштовані самостійно виростити полуницю, то будьте готові до того, що вам потрібно буде запастися терпінням і добре потрудитися для досягнення результату. Плантатор для полуниці допоможе виростити соковиту ягоду без особливих зусиль і істотно скоротити процес. З ним зможе впоратися навіть дитина, який напевно захоче допомогти у вирощуванні рослини. Ви можете одночасно вирощувати до 15 кущиків розсади у себе на підвіконні або на веранді, якщо це дачну ділянку. Вертикальна посадка полуниці також чудово підійде і для вирощування інших ягід.

 

Як працює плантатор для полуниці?

Спочатку потрібно засипати грунт в Topsy Turvy, після цього висадити розсаду і постійно поливати, щоб вона не засохла. Вертикальна посадка полуниці допоможе прискорити процес її зростання і зробить дозрівання ягід швидше за допомогою сонячного тепла, яке буде потрапляти на рослину. В кінцевому результаті, ви отримаєте екологічно чисту, корисну ягоду, яка буде радувати ваш організм своїм неймовірним смаком і вітамінами.

Наші плантатори допоможуть вам виростити правильно дозрілий і соковитий продукт набагато швидше, ніж зазвичай. Забудьте про постійні і тривалих зусиллях, які ви раніше прикладали для цього: перекопували землю, пололи в незручних позах урожай на городі, збирали шкідників і підв'язували рослини. Це залишилося в минулому! Тепер на вашому столі завжди буде порція свіжих фруктів і овочів, які вирощені своїми руками. Універсальні плантатори допоможуть зробити сам процес приємним і звільнять вам більше особистого часу для себе і ваших близьких!