Вічною проблемою майже будь-якої квартири є нестача місця. У будунку стає дуже багато речей, і що найголовніше - часто половина з цих речей зовсім не потрібна. Також може погіршити ситуацію неправильне розміщення меблів.

Правильно зберігати речі у квартирі - це ціла наука, і, якщо ви правильно організуєте розміщення всіх речей - ви помітите наскільки комфортно і просторо ви будете жити в своєму будинку. Для правильного і розумного зберігання речей в будинку вам допоможуть наші поради, які ви прочитаєте нижче.

 

 

Для початку вам буде необхідно влаштувати повну ревізію своїх шаф і тумбочок. Ви повинні зробити сортування речей на ті, які вам необхідні, і ви будете ними користуватися і на ті речі, які вам вже не знадобляться. Після цього, як вам не було б важко, вам варто позбутися зайвих речей. Ви можете їх продавати, віддавати або просто викинути. Найголовніше - не залишайте «на всякий випадок, раптом стане в нагоді», тому що ймовірно, що ці речі знову будуть виконувати функцію пилозбірника.

Знаходження в кімнаті в рази приємніше і комфортніше, коли вона містка, а не забита купою непотрібних і не функціональних речей. Однак у маленькій житловій площі цього буде важко досягти. Але при раціональному і правильному підході для створення вільного простору все може вийти. Необхідно правильно і компактно зберігати речі. Якщо у вашій шафі вже немає місця, то завжди на допомогу прийде органайзер для одягу на 5 відділень. Бамбуковий органайзер на 5 відділень, дуже зручно зберігати або зверху на шафі, або під ліжком! Кофр є дуже містким і не займе багато місця у вашій квартирі! Для збільшення місткості ваших речей в шафі ви можете використовувати підвісний органайзер в шафу. Він без проблем кріпиться на металевий поручень за допомогою липучок. У ньому зручно зберігати будь-які речі, які можуть не поміститися на полички шафи. Ємності для зберігання здатні стати самостійною частиною інтер'єру.

У ванній ми завжди зберігаємо предмети особистої гігієни та косметику. Під ванною є невелике вільне місце. У ту зону прекрасно впишеться миючий засіб або порошок. Для збереження якомога більшого вільного місця у ванній кімнаті слід використовувати вільне місце під раковиною. Туди можна встановити полички для ящиків. Наприклад, для компактного і зручного зберігання білизни можна використовувати органайзер для білизни з 3 висувними ящиками Burberry. Цей стильний девайс допоможе вам правильно складати білизну, яку більше не потрібно буде шукати по всій квартирі. Якщо у вас велика сім'я вам допоможе органайзер для білизни з 5 висувними ящиками. Плюсом таких органайзерів є те, що вони досить компактні і не займають багато місця: ви можете встановити його під раковину або ліжко. Також він без проблем поміститься на полиці у ванній полиці або в відділенні шафи.

Спробуйте потихеньку почати зберігати і сортувати речі по-іншому, і ви побачите, як ваша квартира «збільшується» на очах!