В інтернеті, журналах, статтях ми бачимо багато інформації про те, що наші ніжки щодня отримують колосальне навантаження, якими можуть бути негативні наслідки, якщо запускати цей процес, і до чого це може призвести в майбутньому.

Найчастіше, автори таких статей дають на вибір кілька причин, чому так відбувається, але не пропонують конкретних рішень, як нам допомогти.

У нашій статті ми з задоволенням поділимося з вами своїми знаннями і запропонуємо реально працюючий варіант допомоги для ваших ніжок. Це чудовий Масажер для ніг Блаженство, який допоможе зняти втому з ніг за допомогою приємного масажу - і вам, і вашим близьким.

 

 

Чому наші ноги втомлюються?

 

Причини, які впливають на втому ніг, можуть бути абсолютно різними. Якщо ви активно займаєтеся спортом, то, можливо, не раз стикалися з проблемою крепатури під вечір або на наступний день.

У зоні ризику також перебувають дівчата, які люблять взуття на високих підборах або тісне взуття. Це порушує венозний кровотік у нижніх кінцівках і може привести до запалення в самих запущених стадіях. Тому дуже важливо робити масаж ступень вчасно і не відкладати це на потім.

 

 

Лікувальні дії масажера

Масажер для стоп буквально за 15 хвилин допоможе результативно опрацювати всі частини стопи і зняти набряк в ногах. Зручно, що крім ніг можна масажувати і руки, - це допоможе швидше відновити нормальну циркуляцію крові.

За допомогою пульта дистанційного керування ми можемо з легкістю відрегулювати швидкість і режим роботи, масаж ступень стане неймовірно простим, а сам процес - дуже приємним.

 

Види масажу

 

Розповімо про найбільш популярні способи масажу ступень, які дійсно цілющі і корисні.

 

Апаратний масаж

У першу чергу, це масажер для ніг Блаженство, який подбає про Ваші ніжки не гірше професійного масажиста. Він майже безшумний і простий у використанні.

Щоб почати масаж стоп, досить опустити ноги в спеціальну платформу, куди вбудовані валики. Вони крутяться в різні боки протягом 15 хвилин, що забезпечує активний вплив на біологічно активні точки, що знаходяться на стопі людини.

Рекомендуємо використовувати повільний режим швидкості, щоб якісно опрацювати кожну ділянку стопи.

 

 

Ручний масаж

Другий варіант масажу стоп в домашніх умовах - це самостійна розминка і опрацювання всієї стопи руками. При розминці потрібно прикладати різну силу. Масаж стопи ніг необхідно робити круговими і поздовжніми рухами.

Для цього використовуйте великі пальці рук, ребра долонь, їх тильну сторону і кісточки пальців. Впливає на пальці ніг, розминаючи кожен окремо, рухаючись від нігтя до основи.

Наостанок порухайте стопою вгору, вниз, згинаючи і нахиляючи в різні боки. Невдовзі ви відчуєте прилив сил, і втома піде, наче й не було.

 

Ванночки для ніг

 

 

Ще один корисний варіант зняття втоми з ніг, який ми ніяк не могли пропустити, - це контрастні ванночки і ванночки з ефірними маслами. Можна додати масло лаванди, ялиці, ялівцю, кипариса, герані, лимона або ромашки.

Для контрастних ванночок необхідно наповнити ванну холодною водою по щиколотку і зробити у воді не менше 33 кроків. Якщо немає можливості набрати ванну, можна взяти два тази - в один налити теплу воду, в іншій - прохолодну. Починати процедуру краще з теплої ванни, а закінчувати - в прохолодною (чергувати ванночки рекомендується не менше 10 разів).

Процедуру можна робити з морською сіллю (як варіант, підійде і звичайна кухонна сіль), яка знімає втому, а також прискорює процес регенерації шкіри. Ви можете спробувати будь-який з цих варіантів і зупинитися на тому, який вам найбільше сподобається.

Спасибі, що дочитали статтю! Сподіваємося, що вона була інформативною і корисною для вас.

Бажаємо гарного настрою, приємних моментів кожен день. Частіше балуйте масажем свої ніжки, щоб вони і все ваше тіло були здорові! Якщо стаття вам сподобалася, ми будемо вдячні, якщо поділіться нею зі своїми рідними та друзями!