Влітку, з настанням вихідних, ми завжди стаємо перед вибором як провести вихідні. Благо, гарна літня погода завжди сприяє тому, щоб ми могли піти на природу і посмажити, на радість собі і близьким, м'ясо.

Під час готування м'яса або риби часто спливають деякі нюанси, які можуть перешкодити отримувати задоволення від готування. Наприклад, коли нічим перевернути стейк або наколоти м'ясо на грилі, і в підсумку м'ясо виявляється на землі. Погодьтеся, ситуація не найприємніша.

 

Все, що потрібно для гриля!

Щоб ваш відпочинок був комфортніше, а процес готування приємніше - пропонуємо звернути вашу увагу на Набір інструментів для барбекю 6 предметів.

 

У набір для пікніка входить 6 предметів:

  • Вилка для барбекю;
  • Ніж;
  • Щітка для чищення;
  • Лопатка з отворами;
  • Щипці;
  • Пензлик.

Всі ці приналежності зберігаються в практічномм чохлі з тканини, в якому зручно транспортувати дані прилади. Чохол в складеному вигляді не займає багато місця: ви зможете без проблем покласти набір в рюкзак або в багажник автомобіля.

Якісні матеріали

Всі інструменти набору виготовлені з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Саме такий матеріал характеризується підвищеною стійкістю до високих температур, він міцний і не схильний до корозії протягом тривалого періоду часу. Всі предмети мають пустотілі ручки, ними зручно користуватися, так як вони прекрасно лягають в руку.

 

Ідеальні пристосування для барбекю

Щипці знадобляться для того, щоб перевертати м'ясо або розгрібати вугілля. Дане пристосування, як і всі в наборі, має довгі ручки, що не дозволить вам обпектися.

За допомогою вилки ви зможете перевіряти готовність м'яса і без проблем перекладати його з мангала на тарілку.

Ніж - це головний друг вилки для м'яса. Він легким рухом робить розрізи на м'ясі, а також інших продуктах барбекю.

За допомогою лопатки ви легко зможете перевертати нарізані овочі, шматочки м'яса, морепродукти на вашому грилі. Лопатка дуже потрібний інструмент для роботи з грилем.

Кисть дозволяє змащувати продукти соусом під час приготування. Це дуже важливий інструмент для приготування смачних страв.

Впевнені, що ви оціните чудовий набір для барбекю! Ми намагаємося для вашого комфорту і гарного відпочинку. Бажаємо, щоб у вас завжди була можливість відпочивати і отримувати задоволення від життя!