Кожен з нас, напевно, не раз задавався питанням, який краще вибрати варіант освітлення в нічний час. Потрібно, щоб воно було універсальним і практичним: як на садовій ділянці, так і для фасадного освітлення, і на будь-якій іншій території. При освітленні важливо, щоб це було економічно, якісно і зручно.

Відмінне рішення вже існує, і цей варіант прекрасно зарекомендував себе у використанні. Це LED-світильник з датчиком руху на сонячній батареї, у якого вже є вбудований акумулятор і датчик руху.

Завдяки яскравим світодіодам, вашу прибудинкову ділянку буде добре видно в будь-який час, а пізня робота в саду або вечірня сімейна вечеря буде набагато приємніше завдяки затишному освітленню.

 

Економний і надійний

Світильник на сонячних батареях добре економить енергію, а високий ступінь вологозахисту допоможе вберегти від негативних впливів дощу і снігу, що істотно продовжує термін його експлуатації.

Вам не потрібно самостійно контролювати включення світильника кожен раз, коли настає ніч. Розумний світлодіодний прожектор з датчиком руху сам подбає про це. Він накопичує сонячну енергію протягом дня, а потім трансформує її в електричну. З приходом ночі світильник автоматично загоряється.

 

Простий в установці

Також хочеться виділити простоту монтажу світильника з датчиком руху. Вам не потрібна електропроводка, досить тільки два шурупа для закріплення пристрою на потрібному місці вашої ділянки або фасаду. Світильник на сонячних батареях краще використовувати в теплу пору року, оскільки при сильних заморозках акумуляторні батареї не справляються з навантаженням і можуть ламатися.

 

Багатофункціональний

Існує багато варіантів використання світлодіодного прожектора з датчиком руху. Він прекрасно підійде для освітлення садових доріжок, прибудинкової території, буде незамінним помічником при роботі в гаражі, чудово підсвітить балкон в квартирі.

Що стосується вуличного і фасадного освітлення, то тут теж є багато варіацій. Світильник на сонячних батареях можна задіяти для підсвічування гаражних воріт, альтанки або веранди, адресної таблички на будинку, саду або прибудинкової території, а також сходових прольотів всередині будівель.

 

Вбудований індикатор руху

 

 

Завдяки вбудованому інноваційному індикатору руху, світильник може реагувати і включатися виключно при наближенні рухомого об'єкту. Це допоможе істотно знизити заряд батареї і витрачати його помірно. Досить вибрати цей режим при налаштуванні лампи-прожектора.

 

Кому підходить LED-прожектор з датчиком руху на сонячній батареї?

Світильник з датчиком руху сподобається кожному, хто хоче зробити своє життя простіше, а умови роботи або відпочинку краще. Пристрій займає зовсім небагато місця і споживає мінімум енергії. Ви забудете про необхідність постійно моніторити, скільки заряду залишилося, оскільки у цього світильника з датчиком руху є 8 повноцінних робочих годин в безперебійному режимі. Головне - вчасно заряджати акумулятор, і світильник завжди буде надійним помічником у нічний час.

Додатковим плюсом даної моделі є можливість вибрати необхідний режим яскравості з 20 світлодіодів, які тут передбачені. Рекомендуємо використовувати режим зниженої яскравості, який буде включатися автоматично вночі, а при наявності руху світло буде ставати яскравіше. Світлодіодний прожектор з датчиком руху - це прекрасна, універсальна річ, яка зробить ваше життя комфортнішим і приємнішим, де б ви нею не користувалися.