Кожна дівчина хоче виглядати красиво і доглянуто, при цьому бажано витрачати менше зусиль. В першу чергу, представниці прекрасної статі, звертають увагу на волосся, обличчя та руки. Доглянуті руки, чисті, акуратно підстрижені нігті і приємний колір лаку зроблять кожну дівчину елегантніше і привабливіше. Зараз існує величезна кількість способів, як зробити трендовий манікюр в домашніх умовах, не витративши при цьому зайві гроші, як у дорогих салонах.

 

Модні кольори гель-лаку в 2021 році

Актуальний манікюр в 2021 році вітає сміливі рішення в дизайні, різноманітність яскравих фарб, нанесення сезонних малюнків. Також в манікюрному тренді будуть і ніжні кольори, які покривають гель-лаком. Ви будете у виграші, якщо виберете білий, червоний, зелений, чорний або колір фуксії. Ці кольори знаходяться на піку популярності в цьому році. Будь-який з варіантів вподобаного манікюру ви зможете зробити в домашніх умовах. Досить купити лампу для гель-лаку, і ваші нігтики завжди будуть на висоті. Ультрафіолетова лампа для нігтів допоможе зробити ідеальний манікюр - безпечно і за короткий час.

 

 

Основні характеристики лампи для нігтів

Лампа для сушки гель лаку - універсальний пристрій, де присутній подвійний джерело світла UV + LED. Лампа для гель лаку надійна і працює по гібридній системі: тільки безпечне вплив на шкіру. Вона портативна і прекрасно підійде під будь-який вид гель-лаку. Завдяки вже вбудованим 36 светодиодам, лампа для сушки нігтів швидко і якісно підсушить гель. Твердий пластиковий корпус буде добре служити вам довгі роки. Додатковою перевагою ультрафіолетової лампи для нігтів є її енергозберігаюча функція, яка розрахована на 50000 робочих годин. Потужність лампи становить 54 Вт, а працює вона від блоку живлення, який відмінно тримає заряд.

 

Кращі дизайнерські ідеї для манікюру в 2021 році

Основними напрямками в дизайні нігтів з покриттям гель-лаком залишаться градієнтний манікюр гель-лак (або омбре), витончений френч в різних варіаціях, матові, пастельні відтінки, мінімалізм, мармур, "котяче око", "бите скло", "sweet bloom" або манікюр з лунками і різними втіркамі. Малюнки на нігтях також відмінно доповнять ваш образ і зроблять його ще більш загадковим.

Ви можете вибрати геометрію, етнічні візерунки, оксамитові малюнки, мінімалізм або ж нестандартний eye see you, який виконується в техніці нейл-арту. Якщо ви доповніть основне покриття стразами і камінчиками, то ваші нігті будуть виглядати більш святково і прекрасно доповнять образ на будь-яке торжество.

Лампа для гель лаку допоможе зробити акуратне покриття гель-лаком за мінімальний час. Ультрафіолетова лампа для нігтів вже відмінно себе зарекомендувала серед дівчат: допомагає також створити глибокий блиск і стійкість на нігтьової пластини.

 

Як працює лампа?

LED лампа для гель лаку зроблена якісно і стильно, а завдяки продуманому дизайну, її дно просто знімається. Тепер ви можете використовувати лампу як для манікюру, так і для педикюру. У лампи для сушіння нігтів є невеликий таймер, який допоможе відрегулювати потрібний час сушіння нігтів. Ви можете використовувати в роботі таймер на 60, 30 і 10 секунд. Чи включається лампа теж досить просто: натисніть кнопку на корпусі і починайте роботу. Пристрій реагує на сенсор руху, як тільки ви торкаєтеся підставки і ставите руку під лампу. Після цього можна ставити таймер зі зворотнім відліком на потрібне вам кількість часу.

 

Домашній манікюр, як у професіонала!

Зараз зовсім не потрібно мати довгі нігті, щоб підкреслити витонченість рук, оскільки саме сьогодні на піку популярності нігті різної довжини і форми. Рекомендуємо використовувати лампу для сушіння нігтів, щоб ваш манікюр з гель-лаком виглядав приголомшливо і радував своїм виглядом! Будьте чарівні кожен день, а ультрафіолетова лампа для нігтів стане вашим надійним помічником в цій справі!