Прихід останнього місяця весни - травня у нас завжди асоціюється з великою кількістю свят і прекрасною, теплою погодою.

Наближається 9 травня, яке є особливим днем ​​у нашій країні - у цей день ми відзначаємо День перемоги над нацизмом, який прийшов на зміну радянському Дню Перемоги. У цей день вшановується пам'ять не тільки полеглих радянських солдатів, а й інших жертв нацизму. 9 травня зазвичай проходять різні урочисті заходи і паради. Офіційним символом свята є квітка червоного маку. В Україні цей день - вихідний.

У нашій статті ми хочемо запропонувати свої ідеї, як краще відзначити це свято.

 

Відпочинок на природі

 

 

Найдоступніший і простий у здійсненні - це відпочинок на природі з компанією. Завжди приємно зібрати рідних, друзів за одним столом, при цьому насолоджуватися неквапливою бесідою і душевним проведенням часу. Можна виїхати в ліс на шашлики або ж влаштувати торжество на дачі або в селі. Відповідним пристосуванням для барбекю стане переносний мангал, на якому можна приготувати дуже смачні страви. Він компактний, його легко транспортувати. Мангал підійде для приготування їжі на компанію 5-15 чоловік. На переносному мангалі барбекю ви зможете приготувати рибу, м'ясо, птицю, овочі та інші продукти, які вам подобаються. Страви виходять неймовірно соковитими й ароматними.

 

Відпочинок на воді

 

 

Для любителів риболовлі та водних сплавів, чудесним варіантом відпочинку стане проведення часу на річці або озері. Ви можете побачити красиві пейзажі й одночасно рибалити, а надувний човен двомісний забезпечить вам комфорт і зручність на цей час. Човен підійде і рибалкам, оскільки в ній достатньо місця для снастей, а також є можливість випрямити ноги, якщо ви рибалите на самоті. У комплекті з човном йдуть два весла, які виконані з міцного матеріалу і є складними, що дуже зручно при транспортуванні.

 

Подорож по Україні або Європі

 

 

Ще один чудовий варіант для вихідного - міні-подорож по Україні або уїк-енд в Європі. Можна поїхати в гори, наприклад, Карпати і піднятися за 2-3 години пішки на Говерлу або ж організувати більш складний варіант сходження з наметами.

Якщо ж говорити про найближче зарубіжжя, то рекомендуємо з'їздити до Польщі і відвідати чарівне місто Краків або загадкове портове місто Гданськ. Насправді, краще вибрати той напрямок, в якому ви ще не були, і місця, які ви давно мрієте відвідати. Невеликі вихідні - якраз ідеальний час, щоб втілити свої мрії в реальність!

 

Відпочинок на дачі

 

 

Цей варіант - для любителів природи, які проводять свої вихідні на дачі, доглядаючи за садом або городом. По закінченню садових робіт можна і полежати з книгою в руках. Щоб відчути повний релакс, вам дуже придасться гамак з москітною сіткою. Це те, що необхідно для повноцінного відпочинку. Підвісний гамак дасть можливість відновити сили й енергію після важкої роботи.

 

Вихідні як можливість отримати новий досвід

 

Якщо ви хочете навчитися чомусь новому за вихідні, то рекомендуємо сходити на майстер-класи з цікавим для вас напрямках. Це може бути гончарне мистецтво, стрільба з лука або арбалета, майстер-клас з виготовлення цукерок ручної роботи. Головне, щоб ви були відкриті до нових знань і налаштовані позитивно, тоді все обов'язково вийде!

Спасибі, що дочитали статтю - сподіваємося, вона вам сподобалася. Будемо вдячні, якщо ви поділитеся цією інформацією зі своїми рідними та друзями. Бажаємо гарного настрою, яскравих вражень і тільки чудовою погоди, яка буде супроводжувати ваш відпочинок на вихідних!