До дня закоханих, який весь світ відзначає 14 лютого, можна ставитися по різному. Можна сумніватися в його доцільності і стверджувати, що нерозумно згадувати про свої почуття один раз на рік. Можна критикувати походження свята і відмовлятися слідувати цій традиції. Але для відносин ще одне свято любові зайвим не буде, навіть якщо романтичні вечори ви влаштовуєте постійно. Та й порадувати свого улюбленого чоловічка завжди приємно. Тому залишаємо осторонь всі сумніви і уважно читаємо далі про те, який подарунок на 14 лютого вибрати, щоб порадувати свою половинку і не розоритися при цьому.

 

 

Як організувати романтичний вечір

 

Дівчина в будь-якому віці чекає свята і уваги від свого чоловіка. Мало хто хоче, щоб на нього потім ображалися і рік дорікали в байдужості. Тому саме час починати готуватися! Якщо ви думаєте, що готуватися - це бігти шукати подарунок, то ви маєте рацію, але не зовсім. Подарунок - важлива, але не найголовніша складова частина свята. Для початку слід скласти план святкування.

Де ви плануєте відзначити день закоханих? Це може бути вечір в ресторані, похід в кіно або романтичну вечерю вдома. Для останнього варіанту необхідно подбати про створення відповідної атмосфери. Ви можете використовувати для декору милу гірлянду з сердечок, надувні кульки червоного або рожевого кольору, живі квіти, а відтворити для своєї коханої зоряне небо можна за допомогою проектора Зоряний. Також не варто забувати про головну прикрасу романтичного вечора - свічки. Звичайно, можна скористатися звичайними восковими, але зручніше використовувати сучасні свічки з LED-лампами, які будуть служити багато років без ризику викликати запалення.

 

 

Романтична вечеря - це традиційний спосіб відзначати День святого Валентина, але відмовлятися від нього ми не рекомендуємо. Вважаємо, краще здатися консервативним, але милим, ніж уславитися скнарою, який не спромігся нагодувати улюблену вечерею.

Краще забронювати столик заздалегідь - в цей день можуть бути аншлаги у всіх модних "точках громадського харчування".

Другий варіант - замовити готові страви з ресторану, але ми знаходимо набагато більш приємним і несподіваним подарунком на 14 лютого третій варіант - це страви, приготовані руками коханого чоловіка.

 

Кращий подарунок на 14 лютого дівчині

 

Тепер ми підійшли безпосередньо до подарунка на 14 лютого для дівчини. Кілька ідей:

  • Для веселою і гостинною дівчата, люблячої вечірки, відмінним подарунком стане шоколадний фонтан, з допомогою якого можна влаштовувати свято хоч кожен день. До того ж, ви можете відразу випробувати його і відсвяткувати день закоханих, вмочуючи шматочки фруктів в рідкий шоколад. Головне, не забудьте запастися шоколадом і шампанським. Підказка: краще плавиться кондитерський шоколад ( "крапельки").

 

 

  • Продемонструйте свою турботу масажером для стоп, який робить відразу три види масажу: акупунктурний (точковий), повітряно-компресійний і роликовий. Це відмінний спосіб зняти напругу і втому ніг після важкого робочого дня. Повірте, ваша дівчина ще не один раз подякує за такий корисний подарунок і, звичайно ж, за вашу турботу.
  • Безперечно, ювелірні прикраси були, є і будуть одним з кращих подарунків для жінки. Якщо діаманти коштують чималих грошей, то срібло та авторська біжутерія мають більш доступні, і купити їх може кожен. Головне - проявіть фантазію і обов'язково врахуйте переваги своєї обраниці. В крайньому випадку, запитаєте подружку коханої, якщо вона вміє зберігати секрети.
  • Ще одна відмінна ідея, як виявити оригінальність. Відмовтеся від паперових валентинок. Купуйте цукерки в коробці у формі серця, або ж троянди з мила в коробочці у формі сердечка.

 

Подарунок на 14 лютого хлопцю

 

Любі дівчата, всім серцем сподіваємося, що хлопець вручить вам подарунок і привітає. Якщо ж ваш чоловік повністю зосереджений на більш глобальні завдання, і ви підозрюєте, що він може забути, то дуже рекомендуємо обговорити, як ви будете відзначати День святого Валентина заздалегідь. Це вбереже від непотрібних образ і гарантує, що вечір вам сподобається.

Варіант для рішучих і діяльних натур - підготуйте романтичний вечір самі! Улюбленому напевно буде дуже приємно. До того ж, це захоплююче і вдохновляюще - відчути себе феєю! Тому читайте наші поради вище і - сміливіше до реалізації!

Навіть якщо ви самостійно організовуєте свято, без подарунка все одно не обійтися. В якості подарунка на 14 лютого може бути який-небудь гаджет, наприклад, екшен камера, або засіб догляду за собою. Ваш улюблений бородань точно оцінить набір для бороди Мужність.

 

 

Можна піти далі і подарувати коханому чоловікові еротичний або екзотичний танець. Зараз повно різних майстер-класів, на яких за день-два зможуть поставити нескладний, але ефектний номер, а відповідний костюм можна взяти напрокат. Так ви поб'єте свого обранця в саме серце, і він гідно оцінить ваш подарунок на 14 лютого.

На якому б подарунок ви не зупинилися, даруйте його з любов'ю і не забудьте сказати про те, як сильно ви любите. Часом ці слова і є самим дорогий подарунок.