При великому споживанні води набагато зручніше замовляти бутильовану воду на будинок або в офіс, ніж самостійно вручну носити воду з бювету або купувати поштучно великі бутлі води в магазині. Досить часто при замовленні бутильованої води ми стикаємося з проблемою її протікання. Напевно, кожен з нас не раз помічав, що вода досить довго і погано ллється з замовленого бутля, а звичайна помпа - постійно зісковзує і падає, якщо її неправильно закріпити. Тому доводиться її постійно поправляти, а це займає додаткові сили і енергію, і навіть може зіпсувати настрій. Існує набагато ефективніший і простий варіант вирішення даної проблеми, про який ми розповімо вам нижче.

 

Як швидко і зручно набрати воду?

Помпа для води електрична стане прекрасним рішенням як для офісу, так і для будинку або дачі. Тепер ви зможете за лічені секунди набрати воду в чайник або чашку, не докладаючи ніяких зусиль.

Завдяки простій конструкції, встановити помпу зможе навіть дитина. Зручно, що електрична помпа працює від вбудованого акумулятора. Досить тільки натиснути одну кнопку, і вода легко набирається. Вам більше не потрібно витрачати багато зусиль, щоб набирати воду, як зі звичайною помпою. Десь на місяць активного використання вистачає одного заряду акумуляторної батареї підвищеної ємності. За допомогою спеціального USB-шнура можна швидко зарядити пристрій. Поки буде заряджатися помпа, на кнопці буде горіти індикатор; як тільки батарея зарядиться повністю - індикатор згасне.

 

Якісні матеріали - запорука доброго здоров'я!

Корпус електричної помпи зроблений з екологічного пластику найвищого ґатунку. Звичайна механічна помпа складається з дешевого пластику і може бути небезпечною для організму. Додатково в комплекті йде трубка з харчового безпечного силікону. Тепер ви можете бути спокійні за своє здоров'я і самопочуття!

 

Принцип роботи помпи

Електрична помпа для бутильованої води допоможе оптимізувати процес і зробить його більш комфортним. Щоб набрати води, необхідно вставити сталевий носик в отвір до упору. Важливо переконатися, що він добре зафіксований. Після цього приєднайте силіконову трубку і встановіть помпу на горлечко бутля води. Тепер натисніть кнопку і просто насолоджуйтеся приємним рівномірним набором води.

Поліпшення якості жізніПомпа для кулера електрична для питної води зробить ваше життя простіше і легше. Вона портативна, ергономічна, надійна, досить тиха, і стане оригінальним доповненням до вашого інтер'єру завдяки своєму красивому дизайну. Додаткова вигода даного пристрою - універсально підходить до бутлях різного об'єму. Мінімальний обсяг представлений в таких розмірах: 4,5 л, 5 л, 7,5 л. Що стосується обсягів побільше, то можна вибрати з наступних варіантів: 10 л, 11 л, 15 л, 19 л. Унікальна система прямої подачі в помпі не дозволить воді застоюватися, і у вас завжди буде свіжа вода.

Переваги використання електричної помпи

Додатковим плюсом є компактність пристосування: бутель з помпою займає зовсім мало місця. Електрична помпа зроблена з екологічно якісних і чистих матеріалів, має велику стійкість, володіє ідеальним зусиллям натискання і тривалим терміном експлуатації. Продуктивності помпи буде досить для комфортного наливання води в будь-яку ємність. Завдяки електричному типу роботи помпа стає абсолютно простою і легкою у використанні. За допомогою цього пристрою і дитина, і люди у віці зможуть набрати бажану кількість води. Не варто зволікати з рішенням і відкладати його на потім: трохи поліпшити життя можна вже зараз! Отримуйте тільки насолоду від швидкого і простого набору води в стакан, чайник або чашку.