Наші діти є найдорожчим скарбом, який хочеться вберегти від всіх негараздів і небезпек. Далеко не завжди батьки можуть постійно знаходиться з дитиною, щоб проконтролювати його дії і безпеку навколо нього. Похід в школу, на різні додаткові гуртки після школи, навіть самий банальний вихід в магазин за продуктами - для більшості батьків несе певну стресову і емоційне навантаження. Є чудовий пристрій для ваших діток, яке допоможе батькам суттєво заощадити свої сили і енергію. Із задоволенням більш розповімо вам про нього.

 

Ваша дитина в безпеці!

Зараз зовсім не обов'язково цілодобово перебуває з дитиною, щоб контролювати його життя і всі дії. Дитячі смарт-годинник допоможуть вам залишатися в довірчих відносинах з дитиною і при цьому ви будете ненав'язливо контролювати дитину. Це незамінний пристрій з розширеним функціоналом і стильним дизайном. Smart Baby Watch Q80 підкажуть точний час, а також включають додатковий функціонал у вигляді датчика пересування і можливостей телефону. Дитячі годинники з gps представлені в двох кольорах: блакитному і рожевому. Вони будуть акуратно виглядати на невеликій руці вашого чада, але в той же час принесуть неоціненну допомогу, як вам, так і вашій дитині.

Функціонал дитячого смарт-годинника

Годинники Q80 дають можливість побачити все пересування дитини протягом дня, встановити дозволені і заборонені локації, негайно зв'язатися з дитиною або ж непомітно прослуховувати, що відбувається в його середовищі оточення. Що стосується фізичної активності, то ця функція теж є в наявності: крокомір, пройдену відстань за день або час активності на спортивній секції. Дуже зручно, що розумні годинник для дітей, мають також функції телефону: дитина може зателефонувати вам в будь-який час або прийняти дзвінок, щоб ви були точно впевнені, що у нього все добре; написати невелике повідомлення або спілкуватися в соціальних мережах.

При екстрених випадку, на дитячих годинник з gps є кнопка SOS. Вона працює за простим принципом: як тільки на неї натискаєте, годинник дитини відразу телефонують на ваш телефон і вам відправляється SMS з його координатами. Тепер ви зможете оперативно допомогти в екстреній ситуації, і зробити це буквально за лічені секунди! Завдяки вбудованому gps-трекера, ви будете знати з точністю до двох метрів, де в конкретний момент знаходиться ваша дитина.

Легко і зручно: управління годинником через мобільний додаток

Дитячі gps годинник регулюються з батьківського гаджета через додаток "SeTracker 2". Мобільний додаток синхронізується з версіями починаючи від Android 3.0 і вище, а також з iOS. На ваш телефон буде надходити сигнал, якщо дитина захоче зняти годинник, а також якщо він вийде за обмежену локацію, яку ви раніше для нього встановили, як безпечну. Це може бути школа, спортивна секція або інше. Smart Baby Watch Q80 економічний і тримає заряд 1-2 дня при активному використанні без підзарядки. Вбудований акумулятор в гаджет становить 400 мАг.

 

 

Навіть на відстані, ви знаєте, де і з ким ваша дитина!

Дитячі годинники з gps стануть надійним помічником і вірним другом, який позбавить батьків від зайвих переживань за свою дитину і його стан. Навіть, коли ви далеко, розумні годинник для дітей, допоможуть з легкістю відстежити карту його переміщень, і навіть дізнатися як йде його урок, чи не ображають його інші діти, як поводиться вчитель або няня з вашою дитиною. Про це не дізнається ніхто, крім вас, але головне, що ви будете спокійні. Бажаємо, щоб ваші діти завжди були в безпеці!