Для кожної дівчини важливо відчувати себе в нижній білизні королевою, навіть якщо його ніхто не побачить під одягом, крім неї самої. Досить часто при виборі білизни, в першу чергу, ми звертаємо увагу на його красу, модель і колір, але часто забуваємо про свій комфорт. Це важливий момент про який завжди треба пам'ятати, щоб потім не виникало проблем при щоденній шкарпетці білизни. Опитування споживачів показують, що більшість жінок носять некомфортний бюстгальтер, який їм не підходить за формою і обсягом. Мінімальні неприємності, які можуть вас чекати в цьому випадку - незручно сидить білизна, яке сильно віджимає спину або навпаки постійно спадає; кісточки в бюстгальтері, які сильно врізаються в шкіру і натирають її, залишаючи некрасиві сліди на тілі. Що стосується більш серйозних проблем, які можуть виникнути - про них розповімо нижче.

 

Що кажуть лікарі про неправильно підібраному білизна?

Лікарі заявляють, що незручний бюстгальтер може привести до розвитку серйозних захворювань. Неправильно підібрана білизна може спровокувати біль в спині, а також головний біль в той час, коли ви навіть і не здогадуєтеся про це, списуючи втому і погане самопочуття на щось інше. Неправильний бюстгальтер небезпечний тим, що він сильно здавлює груди, віджимає нерви плеча, і сприяє застою крові. Тому краще заздалегідь попередити такі проблеми, ніж їх вирішувати.

 

Комфортний бюстгальтер існує!

Безшовний бюстгальтер - це універсальний варіант комфортного білизни на кожен день. Воно чудово підійде під будь-який гардероб: будь це домашній одяг або одяг для заняття спортом. Ahh bra зроблений з безшовного матеріалу, приємний на дотик і не сковує рухів.

 

 

Забудьте про некрасиві складки на фігурі і кісточки в бюстгальтері, які раніше так нещадно врізалися в шкіру: їх тут більше немає! Матеріал ahh bra добре пропускає повітря, що дозволить шкірі дихати. За допомогою еластичного ліфа ваші груди буде добре зафіксована, а красивий V-подібний виріз прекрасно підкреслить її привабливість. Комплект складається з трьох кольорів: бежевий, чорний і білий. Це універсальні базові кольори, які чудово підійдуть під будь-який гардероб.

 

Де і як носити безшовний бюстгальтер?

Топ безшовний еластичний завдяки спеціальній технології виготовлення самого матеріалу. Ви зможете легко підібрати потрібний розмір бюстгальтера по аналогії з розміром майки, яку ви носите. Ahh bra зручно носити в жарку пору року: як домашній одяг або топ для сну, який практично не відчувається на тілі.

 

 

 

Якщо ви активно займаєтеся спортом і цінуєте комфорт в одязі, то бюстгальтер без кісточок безшовний чудово підійде для цих цілей! У ньому вам зручно буде займатися йогою, танцями, бігом або гімнастикою, як на вулиці, так і в спортзалі. Еластична тасьма топа буде надійно підтримувати груди знизу, а широкі лямки добре зафіксують бюст зверху.

 

Ahh bra збереже здоров'я ваших грудей

 

 

Бюстгальтер ahh bra точно сподобається кожній дівчині, яка цінує своє здоров'я і зручність при носінні нижньої білизни. Якщо у вас чутлива шкіра, то бюстгальтер без кісточок безшовний буде однозначно краще в порівнянні зі звичайним бюстгальтером. Ahh bra практично не відчувається на тілі завдяки особливій технології безшовної мікрофіброві в'язки з коректує функцією. Топ повторює анатомічні особливості фігури, а відсутність бічних швів і бретелей - забезпечує додатковий комфорт. При занятті спортом також зручніше використовувати ahh bra, який добре пропускає повітря, дозволяє шкірі дихати і не сковує рухів при активних тренуваннях.

 

Вигідний комплект

Більш детально ознайомитися з товаром можна на нашому сайті. У бюстгальтері без кісточок безшовному відсутні також шви і застібки. Комплект безшовних бюстгальтерів стане відмінним подарунком як для вас, так і для вашої мами або подруги.

У наборі йде 3 штуки, і ви з легкістю можете підібрати потрібний топ під певне заняття. Завдяки 3 базових кольорів (білий, чорний і бежевий), топ стане прекрасним аксесуаром, який доповнить ваш образ, а гардероб заграє новими фарбами. Набір безшовних бюстгальтерів стане відмінним рішення для жінок з великими грудьми і годуючих мам. Топ добре зафіксує навіть розмір XXXL. Носіть правильне білизна і будьте здорові!