C настанням тепла кожен прагне відправитися за місто якнайдалі від міської суєти. Але, якщо немає часу або можливості виїхати за місто, завжди можна вийти погуляти в парк або на пляж. Але, щоб довго провести час далеко від дому, потрібно запастися продуктами і прохолодними напоями. Найголовніше, щоб ті продукти, які ви візьмете з собою, доїхали до місця відпочинку цілими і зберегли свою свіжість. Особливо це стане актуальним, коли ви будете вирушати на своїй машині, адже температура в салоні досить висока. Вирішити дану проблему можна дуже швидко, досить купити Автохолодильник від прикурювача з функцією нагріву.

 

Універсальний

 

 

Автохолодильник від прикурювача є універсальним. Його головна перевага -він здатний не тільки охолоджувати продукти, а й нагрівати!

Охолоджуюча функція може знижувати температуру в холодильному відсіку на 18-20 ° С. Продукти харчування й напої охолоджуються протягом 2-3 годин.

Нагрівальна функція здатна підвищити температуру до 50 ° С. Продукти нагріваються від 2 годин, в залежності від ступеня вихідної температури продукту.

 

Компактний

Автохолодильник від прикурювача з функцією нагріву має компактні розміри. Ви без проблем зможете помістити його в багажному відділенні автомобіля. Також він спокійно поміститься між сидіннями, не створюючи зайвий дискомфорт. На відкидний кришці є три поглиблення діаметром для пляшок і склянок з напоями.

 

Екологічний

 

 

Автомобільний холодильник значно екологічніше, ніж звичайний побутовий холодильник, тому що не використовує шкідливі речовини типу фреону, які погано впливають на загальну екологію. Внутрішня частина автохолодильника виконана з особливого харчового пластику, який є нешкідливим для продуктів.

 

Безшумний і герметичний

Автомобільний холодильник працює практично безшумно, так як в нього вбудований вентилятор з низьким рівнем шуму.

Кришка переносного холодильника міцно фіксується за допомогою вбудованого магніту. Це забезпечить герметичність холодильника на 100%. Вам не варто переживати про свіжість продуктів: холодильник завжди буде закритий, і внутрішня температура буде зберігатися.

З турботою про вас ми завжди пропагуємо здоровий і якісне харчування. Автохолодильник від прикурювача з функцією нагріву допоможе вам правильно зберігати продукти, а потім насолоджуватися їх свіжістю і смаком. З ним ваші поїздки за місто на природу стануть ще яскравіше. Бажаємо яскравих вражень та незабутніх пригод!