Жіночий день - особливий для кожної жінки. Одні святкують його по-старому, у сімейному колі, інші беруть приклад слідують європейської традиції і збираються з подругами, влаштовуючи марш-кидок по клубам. Незмінним залишається звичай дарувати подарунки до 8 березня. Дарують їх і чоловіки, і жінки.

Що подарувати на 8 березня? Вибір подарунка - досить непросте завдання, яка може змусити розгубитися будь-кого. На допомогу вам ми зібрали кращі ідеї подарунків, які зможуть здивувати і обов'язково порадують.

 

 

Що можна подарувати на 8 березня: враховуємо вік, інтереси і захоплення

 

Щоб ваш подарунок був корисним і приніс безліч позитивних емоцій, спочатку варто врахувати індивідуальність тієї, кому призначається. В іншому випадку сюрприз буде далеко не приємним, а ви просто викинете гроші на вітер. Отже, перед тим, як підійти безпосередньо до вибору подарунка, варто врахувати:

  • Вік. Очевидно: то, що припаде до душі молодій дівчині, дорослій жінці може не сподобатися.

 

 

  • Захоплення, хобі, інтереси. Дівчина захоплюється малюванням - сміливо даруєте набір фарб або полотно. Віддає перевагу активному способу життя - ідеальним рішенням буде спортивний інвентар або фітбол. Із задоволенням проводить час на кухні - красиві прихватки, набір дерев'яних дощечок або ветчінніца.
  • Бюджет. Визначтеся з сумою, яку ви готові витратити на кожен подарунок. При обмеженому бюджеті можна звернути увагу на недорогі сувеніри на 8 березня. Це можуть бути пряники, виконані у формі цифри "8" і покриті зверху кольоровою глазур'ю, або смачна печеньки, оформлена як листівка.

Зверніть увагу! Купити подарунок на 8 березня в інтернет магазині завчасно по акції - означає отримати економію близько 50% від вартості товару. Звичайно, для улюблених нічого не шкода, але зекономлені гроші можна витратити на гарний букет!

  • У яких стосунках перебуваєте. Якщо ви готуєте подарунок для близької людини - дружини, дівчата, дочки, сестри, бабусі - то і подарунок повинен бути більш впливовим і душевним. Тут одним букетом квітів і цукерками не обійтися. Цей стандартний набір підійде для співробітниці, а якщо вже дарувати букет коханій дружині, то тільки як доповнення до основного подарунка. Це можуть бути ювелірні вироби, якісна косметика, дорогі парфуми.

 

Подарунки до восьмого березня: даруємо емоції

 

Радість і яскраві спогади просто безцінні. Відмовтеся від матеріальних подарунків, вручите те, що несе щастя, і ви точно отримаєте величезну подяку у відповідь.

Що подарувати на 8 березня:

  • Тур вихідного дня. Поїздка в інше місто, з можливістю відвідати цікаві та історичні місця.
  • Фотосесія.
  • Сеанс розслабляючого масажу в салоні або ж масажер для стоп Golden Foot treasure.

Якщо вас цікавлять креативні подарунки на 8 березня, то варто звернути увагу на політ в аеротрубе. Погода теперішній березень дозволяє провести найсміливіші заходи.

 

 

Оригінальний подарунок на 8 березня

 

Жінка, якій ви даруєте подарунок, давно мріяла навчитися танцювати сальсу або ж освоїти ази французької кухні? Тоді вона точно із задоволенням відправиться і повчиться того, що давно цікавилася.

Майстер клас як подарунок на 8 березня:

  • Танцювальний.
  • Кулінарний.
  • Художній.
  • Анімаційний.
  • Розпис тіла.
  • Візаж.

 

 

Кіно, театр, концерт - цікавий подарунок на восьме березня

Квиток на довгоочікувану прем'єру блокбастера, на подання до театр або на концерт відомого співака стане тим подарунком, який згадують довгий час. Головне, купуйте відразу 2 квитка, щоб не довелося одержувачкою подарунка йти на захід однієї.

Зовсім не обов'язково шукати захід, який пройде в березні. Березень, травень або навіть червень - час проведення не настільки важливо. Головне - дівчина отримає квитки і з нетерпінням чекатиме майбутню подію.

 

 

Догляд за собою: бюджетний подарунок на 8 березня

Подарунком по кишені стануть товари, призначені для догляду за собою.

Гнучке дзеркало з підсвічуванням дозволить наносити косметику і доглядати за зовнішністю з зручністю. Кріпиться на скло, дзеркало і будь-яку іншу рівну поверхню. Оснащено світлодіодним підсвічуванням, збільшує в 10 разів.

Якісна косметика, креми, засоби по догляду за обличчям і тілом. У кожної жінки є слабкість до всіх цих тюбикам, баночках, бульбашок. І навіть якщо у неї їх сила-силенна, зайвими ще кілька штук точно не будуть. Купіть їй в подарунок косметику тієї марки і серії, якою вона користується. Якщо ви губитеся в сумнівах, то сертифікат на покупку дозволить уникнути помилки, а дівчина самостійно зможе вибрати необхідне. 8 березня подарунок-сертифікат ви зможете знайти у всіх великих магазинах, що займаються продажем косметичних засобів.

 

 

Набір кистей для нанесення косметики - то, що буде корисним абсолютно для кожної дівчини. Кисті відмінно розтушовують косметику і полегшують нанесення. Кожна кисть має своє призначення, завдяки чому обдаровує щасливиця зможе відчути себе візажистом-професіоналом. У наборі є кисть для нанесення тональної основи, пудри, помади, консілера, рум'ян, туші.

 

Бюджетні подарунки на 8 березня: ще варіанти

Готові набори на 8 березня йдуть в красивій подарунковій упаковці і містять відразу кілька найменувань товарів з одного лінійкою. Як правило, їх загальна вартість значно нижче, ніж окремо.

Подарунок, зроблений своїми руками. Ви можете купити саму звичайну білу чашку і розфарбувати самостійно, спекти печиво або кексики і красиво декорувати.

 

 

Ви вміла рукодільниця? Тоді не варто і морочитися покупними подарунками. Подрузі в подарунок можна зшити якісну подушечку з клаптиків, зв'язати спицями або гачком підставку під чашку, здивувати букетом тюльпанів, зшитих з батисту або з бавовни. Цікаві подарунки на 8 березня, які виготовлені своїми руками, не вимагають великих грошових витрат, але виглядають дуже мило. Якщо ж ви не вишивати, сміливо купуйте оригінальний хендмейд - це все одно краще, ніж мас-маркет.

 

Що подарувати на восьме березня коханій

 

Великі і маленькі подарунки на 8 березня для коханої дівчини не обійдуться без супроводу квітів і солодощів. Виявити оригінальність можна, подарувавши букет не з квітів, а з фруктів або цукерок.

 

 

Що дарують на 8 березня коханій:

  • Прикраси, наприклад, кварцові годинники з квітковим орнаментом.
  • Гаджети.
  • Одяг взуття.
  • Гроші.
  • Аксесуари - наприклад, парасолька навпаки.

​​​​​​​

​​​​​​​

 

Звертаємо увагу! Все думаєте над тим, що дарувати на 8 березня, так щоб і оригінально, і запам'яталося надовго? Замовте портрет дівчини. Для цього зовсім не обов'язково позувати, багато художників беруться за роботу по фотографії. Такий подарунок 8 березня викличе захват і може стати сімейною реліквією, що переходить з покоління в покоління.

Крім подарунка, ви можете подарувати і романтичну вечерю. Це може бути і заздалегідь заброньований столик у ресторані, і вечір в домашній обстановці. Якщо ви зважилися на другий варіант, то варто підготуватися заздалегідь і не чекати, поки дружина сама почне готувати. Прикрасьте приміщення, приготуйте кілька страв. Повірте - улюблена точно оцінить ваші старання.

Ми зібрали найцікавіші ідеї, що купити на 8 березня, але який подарунок подарувати на 8 березня конкретної леді - вирішувати, звичайно, вам. Наостанок пропонуємо увазі кращі подарунки минулого року - на 8 березня 2020:

 

Вартість популярних подарунків на 8 березня від Вімарт

 

 Органайзер-стійка для косметики з 5 шухлядками     Ціна від 319 грн.
 Медальйон фото-рамка      від 143 грн.
 Лампа для сушки гель-лаку SUN 54 Вт      від 470 грн.
 Соляний світильник з підсвічуванням      від 300 грн.
 Бюстгальтер безшовний комплект Ahh Bra 3 шт      від 270 грн.