Літо досягло свого екватора. Але ж так не хочеться, щоб воно закінчувалося! Коли відпустку підійшов до кінця, а ви не відпочили по повній, завжди є прекрасний альтернативний варіант - піти на вихідні або під час святкових вихідних в похід на природу. Такі єднання з природою завжди наповнюють енергією, позитивом і хорошим настроєм!

Але є і важливі особливості такого відпочинку: для походу потрібні спеціальне приладдя, які полегшують ваше проведення часу на природі.

Ми підготували список з 6-ти товарів, які вкрай необхідні в поході і допоможуть вам відпочити максимально комфортно.

 

Компактний стілець-універсал

Стілець розкладний туристичний користується успіхом у любителів активного відпочинку завдяки своїм компактним розмірам і легкій вазі. Стілець дуже швидко складається і є міцним. Для того, щоб стілець було зручно транспортувати, в комплекті до нього йде чохол з ручкою.

Розкладний стілець витримує до 100 кг. Його міцні ніжки будуть міцно стояти на будь-якій поверхні.

Прийміть душ в будь-яких умовах

Часто буває, що люди відмовляються йти в похід, оскільки не завжди є нормальна можливість підтримувати чистоту свого тіла. Але це все в минулому! Ми пропонуємо звернути вашу увагу на душ для кемпінгу і дачі.Летній душ можна без проблем повісити на гілку дерева або на іншу конструкцію. Даний душ оснащений зручною і міцною трубкою з розпилювачем. У складеному вигляді душ не займе багато місця у вашій сумці або рюкзаку. Завдяки річному душу ви зможете помитися коли завгодно і де завгодно!

 

 

Спіть на природі і не замерзайте!

Коли ми залишаємося на природі з ночівлею, то частенько замерзаємо. Нам доводиться укутують в одяг, придумувати як себе зігріти, адже немає можливості взяти пухові ковдри, так як вони займають багато місця. У нас є рішення, яке допоможе комфортно і тепло ночувати на природі - це спальний мішок! Спеціальний теплий наповнювач - холофайбер - відомий своєю можливістю утримувати тепло всередині і підтримувати комфортну температуру незалежно від погодних умов. У комплекті зі спальним мішком йде тканинна сумка, яка допоможе комфортно його переносити.

Ніж і вилка в одному приборі? Легко!

Коли ми йдемо в похід, дуже важливо, щоб всі речі мали компактними розмірами і були універсальні. Ніж розкладний туристичний - не виняток. Це практичне пристосування поміститься навіть в самий маленький кишеню, адже його довжина всього лише 10 сантиметрів! Даний прилад суміщає в собі розкладну вилку і ложку. Більше не потрібно брати пластикові прилади, які постійно ламаються. З таким пристосуванням вам буде дуже комфортно їсти на природі.

Гостра пила у вашій кишені

Будучи в лісі завжди хочеться мати з собою інструмент, який допоможе зрізати гілки з дерев на вогнище або розпиляти дерево, загородив вам шлях. Для це вам знадобиться кишенькова ланцюгова пила. Вона відмінно доповнить ваш арсенал інструментів, які необхідні під час походу. Її компактність дозволяє зберігати в зручному для вас місці. Дана пила ріже по дереву, по гумі, пластику і навіть по м'якому металу! Вона безпечна в роботі, що дуже важливо, коли вирушаєте на відпочинок з дітьми. Зручні ручки дозволяють комфортно користуватися пилкою.

 

 

Джерело світла в будь-який час

Під час походу, особливо у вечірній час, нам необхідна велика кількість світла, щоб відчувати себе комфортно. Звичайні ліхтарі не дають того потужного потоку світла, який нам потрібно. Ми знайшли рішення! Це розкладний туристичний LED-ліхтар Чемпіон.

Світильник Чемпіон розроблений спеціально для екстремальних ситуацій. При своїх компактних розмірах він володіє сверхпрочностью, неймовірною надійністю та міццю.

 

 

Звичайні ліхтарі незручні, особливо коли вам потрібні обидві руки вільними. До того ж, вони висвітлюють лише вузький простір. Ліхтар Чемпіон створює круговий освітлення, а плоска підстава дозволяє встановити ліхтар на землю. Завдяки металевим ручкам світильник можна використовувати як переносний ліхтар. Зручний складаний гачок дозволить підвісити світильник Чемпіон там, де вам потрібно!

Сподіваємося, що наші товари допоможуть зробити комфортний похід, який буде наповнений яскравими і сонячними емоціями!